24.1.2010

Treenit jatkuvat

Tässä vielä lyhyt video takajaloilla seisomis -harjoituksesta. Tämä kyseinen sessio oli aika hektinen, eikä pojilta vaadittu kovinkaan pitkää suoritusta: kunhan vaan nostavat etutassut sohvalta, niin nami tipahtaa eteen. Vähitellen on tarkoitus pidentää suoritusta sekä ajallisesti että korkeussuunnassa. Amos selkeästi tykkää tästä tempusta enemmän, kuin Elliott ja on välillä noussut jo varpailleen asti. Valitettavan usein mukaan tulee kuitenkin loikka ja tassukontakti kosketuskeppiin, mikä ei ole tempun tarkoitus ollenkaan. Amos on välillä niin kovapäinen, että vaikka tätä epätoivottua käytöstä ei palkita, hän jatkaa sitä omaksi ilokseen. Kissan kouluttaminen osaa välillä olla erittäin haastavaa.

5 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Meillä Raichu vaikuttaisi olevan tässä tempussa aika lailla samassa vaiheessa keston suhteen :) Eli riittää kun selkeästi kurottaa ylöspäin. Olen siis opettanut tätä Raichulle ja tassun antamista Aslanille. Taas olen kyselemässä (vertaistukea ;D ), mutta aiotko opettaa pojat tekemään tämän käsimerkistä? Raichulle olen suoraan opettanut vain käsimerkin kautta.

MissMisery kirjoitti...

Juu, molemmat pojat osaavat tehdä tämän tempun myös käsimerkistä (nostan kättä kämmenpuoli ylöspäin). Käytin kuvaustilanteen takia keppiä, etten olisi niin pahasti kameran edessä. Molemmat tavat toimii. Itse asiassa käden kanssa temppu toimii paremmin, koska se ei niin kannusta Amosta hyppimään ja tarttumaan kiinni tassuilla.

Elina V. kirjoitti...

Ihanaa leijonat ihanaa. Täällä yksi ihminen on aivan huumassa kun jaksat näitä temppuharjoituksia kuvailla ja ladata koneelle!

Pitää kyllä sanoa että toimit tosi hyvin ajallisesti, eli nami tulee heti naksun jälkeen ja keppi pysähtyy hienosti hetkeksi ylös (ei olisi haittaa vaikka pysähtyisi hieman pidemmäksikin ajaksi).

Mitäs sanoisitte neitokaiset temppuhaasteesta esim. helmikuun loppuun mennessä? Eli koittaisimme kaikki saada jonkun kissoistamme pysymään pystyssä jaloillaan 3-5 sek? Meillähän Ronja ja Fedja eivät ole tätä ruumiinrakenteensa vuoksi treenanneet takajaloillaan seisomisena, mutta tuon 3 sekunttia uskoisin onnistuvani kouluttamaan jommalle kummalle.... Niin ja tietysti vain positiivista palautetta itsellemme tästä kokeilusta. Eli videot esille helmikuun lopussa miten onnistui ja virtuaaliabloodeja onnistuneille?

MissMisery kirjoitti...

Voihan sitä kokeilla!

luolaleijona kirjoitti...

Haaste otetaan vastaan :D Elina voi todistaa että Raichu seisoo tällä hetkellä sen 0,5-1s joten ajan pidentämisessä on tosiaan haastetta :) Aslania en välttämättä ota mukaan haasteeseen kun sillä on tällä hetkellä jo muutakin uutta opettelussa, mutta Raichu ainakin on messissä!