31.1.2009

Sukulaisia

Visiitti nro 2 kissalaan tehtiin tammikuun viimeisellä viikolla. Pojat olivat laajentaneet valtakuntaansa olkkarin puolelle. Äiskä oli palannut omaan kotiinsa.


Viime töikseen Sandra oli kuitenkin leikannut molemmilta pojilta viikset poikki, kun olivat aivan liian pitkiksi venähtäneet - eihän nyt semmoinen käy laatuun ollenkaan. Parturointi oli jokseenkin suurpiirteistä, vai oliko Sandra perehtynyt täm
än hetken muotivirtauksiin ja tarkoituksella jättänyt muutaman pitkän viiksikarvan sinne tänne? Ehkä kissanäkökulmasta poikien uusi look oli mitä trendikkäin.


Lempeä sininen siamilais-isoisä Dumbo oli ottanut pojat siipiensä suojaan äidin lähdettyä. Elliott, tuo rämäpää, oli taas aivan adhd leikitysnaruns
a kanssa, mutta tajusi sentään antaa tilaa, kun viisaampi ja kokeneempi kissa Dumbo halusi näyttää jälkipolville miten naru pyydystetään oikeaoppisesti. Elliott seurasi vierestä kuuliaisena oppipoikana.

Suklaanenä-SwingLinea tämä kaikki turha meuhkaaminen lähinnä väsytti, ja hän tyytyi katselemaan esitystä sivummalta. Kovin ovat eriluonteiset pojat, Elliott ylienerginen jokapaikanhöylä, SwingLine taas mietiskelevämpää sorttia. Molemmat ihania ja kauniita.


Lopuksi esittäytymään tuli vielä Elliottin punainen serkkupoika Sulo, joka hurmasi syvänsinisillä, viattomilla silmillään. Nähtiin vähän livenä aikuisen balineesin häntää. "Jahas, tuollainen siitä on tarkoitus tulla..."


Ei kommentteja: