2.9.2009

Hiekkalaatikkohäirikkö

Amokselle on viimeisen parin viikon aikana kehittynyt ikävä tapa viedä totaalisesti vessarauha Elliottilta. Toisen istuessa laatikolla on pakko mennä sörkkimään tassulla sisään. Rasittavaa vessaluukun rämpytystä harrastetaan myös öiseen aikaan, mistä kärsii Elliottin lisäksi myös henkilökunta. Kiellot ovat ainakin tähän mennessä kaikuneet kuuroille korville. Ongelmallisinta on, että emännän toruessa Amosta, laatikolla asioiva Elliott - herkkä poika kun on - luulee moitteiden kohdistuvan itseensä ja hämmentyy täysin. Voi vain toivoa, että oven rämpytyksen viehätys katoaisi pian.

5 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Eeeeih! xD Kamala tyyppi! *käkätys*

Menina kirjoitti...

Ei saisi nauraa mutta... xD
Auttaisiko jos tuon oven ottaisi joksikin aikaa kokonaan pois?
Hankala tilanne, Amos voi kokea senkin palkinnoksi että saa huomiota (vaikkakin negatiivista) kun tekee moista.
Meillä ei onneksi ole vielä vessakiusaamista ollut *koputtaa puuta*, mutta koska meidän Kisuherra on herkkis yleisölle, tulee se joskus mamman kanssa vessaan jolloin suljen oven että saa rauhassa toimittaa asiansa.
Vessa-asiat ovat pyhiä toimituksia joillekin ;)

MissMisery kirjoitti...

Amos todellakin vain ja ainoastaan hakee huomiota tällä tempauksella, kuten myös suihkukaapin päälle kiipeämisellä ja kuivaruokakipon sisällön levittämisellä pitkin keittiön lattiaa. Ei kai auta muu kuin olla välittämättä ja huomioida ja palkita vain hyvä käytös.

Ovia hiekkalaatikoista ei voi poistaa, sillä hiekkamäärät lattioilla kasvaisivat huomattavasti. Nykyäänkin ovista huolimatta lattialla saattaa olla usea desi hiekkaa, kun pojat vähän turhankin innokkaasti kuopivat.

Vulpes kirjoitti...

Ei hemmetti, kaikkia rasittavia tapoja ne kissat keksiikin! :D Ei saisi kyllä nauraa, voin uskoa että toi rämpytys on tosi ärsyttävää kuunneltavaa - varsinkin öisin.

Satu kirjoitti...

Meillä on ovet poistettu ajat sitten - meidän herkimmät kun eivät edes suostu ovelliseen vessaan. Eli ehkä vaan kuitenkin harja ja rikkalapio kauniiseen käteen? ;-)