22.10.2012

Epe 4 vee

Tässä sinisilmässä on niin sisäistä kuin ulkoistakin kauneutta. Luonteeltaan niin kiltti ja herttainen, mutta myös hyvällä huumorintajulla varustettu, höpsö ja hauska. Tykkää tökkiä omistajaansa kostealla nenällään ja kutittaa viiksillään, jos haluaa huomiota, ja kommunikoi vienolla "u-uu"-miukaisulla. Loputon ilon lähde omistajalle ovat herran tuuheat villapöksyt, joiden huumoriarvo on vertaansa vailla. Kiitos, Elliott, että olet sulostuttanut elämäämme jo 4 vuotta. Onnea!

4 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Synttärionnittelut, ja paljon rapsutuksia Elliotille ja Amokselle! :)

Eirenen kissala kirjoitti...

Sylin täydeltä onnea Elliot!

sini simeon simbad kirjoitti...

Myöhäiset synttäri onnittelut Elliotille! Nyt kun meille on tulossa tuo uusi tulokas ja teillä on kokemusta näistä vahvoista itiksistä. Miten Elliotin ja Amosin yhteiselo lähti käyntii silloin, kun Amos tuli taloon?

MissMisery kirjoitti...

Moi! Mitä nyt vanhoista omista blogipäivityksistä lunttasin niin NELJÄSSÄ (!!!) päivässä poikien keskinäinen naljailu muuttui leikkimielisiksi, ja he pystyivät jo syömään vieretysten ja ei siitä kauan mennyt että nukkuivatkin vierekkäin. Uskomattoman nopeasti siis! Tosin ne alkupäivät tuntuivat silloin loputtomilta, oli pelkkää sähinää ja emännän epätoivoa. :) Elliottilla oli Amoksen saapumisen jälkeen pitkään joku identiteettikriisi, koska Amos otti heti pomon aseman, ja näin jälkikäteen jos miettii asiaa, niin olisi pitänyt enemmän tehdä niin kuin kissakirjoissakin neuvotaan, että ekaksi huomiota täytyy antaa aina "vanhalle" kissalle ja sitten vasta uudelle tulokkaalle. Elliottin olo helpottui kyllä myös siitä että Amos leikattiin. En usko että tällaisia ongelmia välttämättä tulee tyttökissojen kanssa - ei tosin ole omakohtaista kokemusta. Tsemppiä ja kärsivällisyyttä teille ja onnea uudesta hörökorvasta!