26.3.2013

Amos 4 vuotta

(klikkaa isommaksi)

Iso-Äijä täyttää tänään 4 vuotta. Onneksi olkoon! Kauhean lihaksikas ja jäntevä möhkäle hän on edelleen, painaa tällä hetkellä 5,6 kg. Joku itämaiskolleista enemmän tietävä osaisi varmaan sanoa, onko tuo paljon, vähän vai sopivasti. Tuntuu, ettei tuo ole tajunnut kasvuiän loppuneen ollenkaan. Vai onko kyseessä vain pakkomielteinen kehonrakennus? Pari vuotta sitten tuli törmättyä näyttelyssä Amoksen isään, Pekkoon, ja jo silloin tuli todettua, että Amos oli isukkiansa selvästi kookkaampi. Tällä lihasmassalla onkin helppo pomppia ovien päälle ja harrastaa sellaista akrobatiaa, että Elliottia hirvittää katsella vierestä. Laiskasta blogin päivitystahdista voi päätellä, että mitään maailmaa mullistavaa ei ole tapahtunut, vaan karvaherrojen elämä senkun jatkuu tavalliseen ja tuttuun tapaan villasukkia ja lapasia varastellessa, wc-paperia silputessa ja emännän kämppää karvatessa. Life is good.

3 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Tasainen elämä onkin parasta (kissankin) elämää. :) Iloiset synttärionnittelut! :)

Emilia kirjoitti...

Ihan oli naurussa pitelemistä kun luin Amoksen toilailuja :-D Samat ovat tavat kuin Loiste äidilläkin, tosin Amoksella tuntuu meno olevan vielä vähän hurjempaa, jos vain mahdollista. Ja kyllä Ikea rotat ovat Loisteen lemppareita!
Ja mitä Amoksen painoon tulee, niin pieni poika se vielä on. Loisteen eno Terho poika painaa reilu 8kg :-D

MissMisery kirjoitti...

Kiitos kommenteista! :) Täytyypä sitten alkaa omaa lihaskuntoa kasvattaa, jos tuo äijä paljonkin tuosta vielä paisuu. Hän kun niin tykkää olla kanniskeltavana. ;)