26.8.2009

Shoppailija

Tänään emäntää kohtasi varsin yllättävä näky kotiin tullessaan. Se valitettavasti ehdittiin ikuistaa vain säälittävällä digipokkarilla (salamalla päin näköä -tyyliin), sillä järkkärin akku oli päässyt juuri sopivasti loppumaan.

Amos oli käynyt shoppailemassa Vero Modassa?! Ostokset kulkivat näppärästi mukana.

Amos kuitenkin nopeasti oikaisi tapahtumien kulun: "MRÄÄÄÄÄH! KAMALA, KIERO, JULMA IHMINEN!! Jätit ihan tahallasi minulle ansan pöydälle! Tajuutsä?! Olis voinut vaikka henki lähteä! tiedät, että mun on pakko aina tunkea pääni joka paikkaan."

Tästedes emäntä tsekkaa 20 kertaa (entisen 10 kerran sijaan) ulos lähtiessään, ettei esille jää... noh, juuri m i t ä ä n. Ja että kaikki kaapit, komerot ja laatikot ovat tiukasti jeesusteipillä suljettu. Kaikkea kummallista se itämaisen kissan omistaminen teettää.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En voi olla nauramatta, kun katson noita Amoksen kuvia. Voi sitä pikku höppänää!

- Mirru

Menina kirjoitti...

Aina valpas kuin partiolainen - on neloskissan omistaja ;D Triplatarkistuksen tuplavarmistus on aina tarpeen... On se hyvä että teilläkin joku pitää huolen ettei dementia pääse iskemään ;)

P.S. Aivan sykähdyttävän kauniita kuvia kuonolaisista.

Outi kirjoitti...

Varsin muodikas shoppailusessio selvästi takana. :)

AAVA kirjoitti...

Eikä, ihana kuva! Eka kuva näyttää juuri siltä, että "joo, kävin vähän shoppailemassa, tää on tää mun uus olkalaukku mikä tässä mun... no, olalla on." Ihania kuvia, oli kiva eksyä tänne ja varmasti tulen lukemaan jatkossakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Oih söpö♥