4.8.2009

Nuori kapinallinen

Nuoremmalla pojalla näyttäisi olevan jonkinlainen uhmaikä meneillään. Kaikkia kieltoja pitää rikkoa ja katsoa, mitä siitä seuraa. Emännän provosointi on parasta ajanvietettä. Muun muassa MissMiseryn suuresti rakastamat huonekasvit ovat kärsineet kovin ja niiden lukumäärä on tippunut puoleen entisestä ahkeran lehtien repimisen ja lattialle tiputtelun takia. *kyynel* Kolme jäljellä olevaa kasvia vetelevät viimeisiään ja rukoilevat armoa.

Lisäksi nuoriherra osoittaa mieltään riehumalla, jos emäntä käy keskellä yötä vessassa, ja meneekin heti suoraan takaisin nukkumaan. Viime yönä Amos vaihteeksi taas päätti, että tässä asunnossahan ei sitten kukaan enää nuku, kun hänet noin tylysti jätettiin huomioimatta. Ei edes leikitetty tai annettu ruokaa, vaikka noustiin ylös sängystä. Hyi! Hävytöntä! Emäntä nukkui loppuyön hyvin levottomasti, sillä kaikenlainen kolina ja mouruaminen tunkivat uneen, ja lopulta näki unta, jossa arvaili äänen perusteella, mitä tavaroita paraikaa ollaan tuhoamassa. Aamulla lattiat olivat totuttuun tapaan pienen silpun peitossa: paperia, pahvia ja kissavessan ilmasuodatin oli revitty riekaleiksi. Amoksen tultua taloon on aamuaskareisiin pitänyt mahduttaa imurointi. Kunpa herra vaan itse tajuaisi, että mitä enemmän emännän pitää siivota hänen sotkujaan, sitä vähemmän jää aikaa leikityshetkiin.


Niin pieni ja viaton

2 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Wau! Löytyipä mielenkiintoinen blogi, kun googlettelin kissasi veljen nimellä (miten niin kiinnostunut *fiif*)! Ihanat kissat ja erikoishauskoja touhuja ja tilannekuvia. Lisään lukulistalleni, vautsinamvau! :))

Emilia + Taimi, Terho & Loiste kirjoitti...

Kuulostaa jokseenkin tutulta, Loiste oli ihan samanlainen pienenä:P Kaikki yöt meni riehuessa, onneksi neiti on hieman rauhoittunut.