7.3.2010

Taidetta

"Kauan siinä meni - koko pimeä vuodenaika - mutta kirkkaan kevätauringon paistaessa on kova työpanoksemme lopulta havaittavissa. Kaikki se luovuuden tuska, jota koimme, tuotti lopulta hedelmää. Ikkunaan syntyi aivan fantastinen kissansylki-taideteos. Emäntäkin on iloinen, sillä laiskana ikkunanpesijänä voi nyt sanoa, että ei ole mitään järkeä pestä ikkunoita turhan usein, jos omistaa kissoja. Puhtaaseen ikkunaan olisi jo seuraavana päivänä joku karvakuono käynyt tuhisemassa uuden luonnoksen. Mutta voisi se nyt kuitenkin joskus vähän tuota lasia pyyhkäistä, että näkis vakoilla koiria."

"Syytetäänkö mua taas jostain? Olen viaton, kuten aina."

2 kommenttia:

Aslan & Raichu kirjoitti...

Mekin ollaan kovasti taiteiltu koko talvi! Vähän jokaista ikkunaa, mutta etenkin tuota linnunbongauspaikkaa. Mamma oli kyllä vähän tylsä eilen ja pyyhkäisi hienot taideteokset pois siivoillessaan, olisihan ne voineet koristaa siinä nyt ainakin vappuun asti!

Ps. Amos on kyllä niiiiiin viattoman näköistä ;D

Marika kirjoitti...

Veljeni kissan nenänpää koskettaa ikkunalasia aina samalta korkeudelta (ei siis mitään kurkottelua tai kyyristelyä) ja tuloksena on ihan arabiankielisen kirjoituksen näköistä, siististi rivitettyä "tekstiä" viivoineen ja pisteineen. Valitettavasti emme osaa arabiaa, joten sekä viestin sisältö ja se, mistä maatiaiskissa arabiaa on oppinut, jäävät arvoituksiksi. :)