30.7.2010

Gallup vol. 2

Amos: "Moikka kamut! Tassu ylös: kuinka moni karvanaama vihaa tiskikoneen täyttöä ja tyhjentämistä yhtä paljon kuin minä, että siis pitää ihan käkättää, kun ottaa niin päähän tuo astioiden kanssa kolistelu? Ihan siitä asti, kun muutin tänne, olen astianpesukonetta vihannut YLI KAIKEN! Vaikka kaikki tuollainen kilistely- ja kolistelutouhu on ihan hanurista, täytyyhän jonkun korkea-arvoisen ja pätevän tahon sitä silti valvoa. Totta kai mun tarvii aina nähdä mitä emäntä tekee, tajuutteks? Vaikka esim. makkarissa olis hiljasta ja voisin siellä pötkötellä ihan kaikessa rauhassa ilman korvien vihlontaa. Ei oo helppoo, kun on kissa."

"Vielä sellainen tosi outo juttu: onks kukaan sattunut perehtymään kyseenalaiseen teoriaan nimeltä ruskea nuotti? No, ehkä kantsis, koska se on aika vakava juttu! Nimittäin tuo tiskikonekolistelu aiheuttaa mulla vähän samanlaisen ilmiön. Ekaksi on hirveä tarve käkättää, sitten alkaa kakattaa ja äkkiä tulee kova kiire laatikolle. Weird! Ja tämä tapahtuu siis aina, kun ihminen häärää tiskikoneen kimpussa. Miettikää! Kovin outoa..."

7 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Meillä ei astianpesukone saa aikaan mitään reaktiota :) Ennen olisin voinut väittää, että Raichulle kaikki lasten äänet ovat ruskeita nuotteja, mutta kummakseni huomasin juuri tällä viikolla ettei se enää reagoinut pihalla leikkiviin lapsiinkaan mitenkään. (Harvinaisuus täällä.)

Jenni kirjoitti...

Meidän tassut ei kyllä nouse. Meidän kulmakarvat nousi hämmästyksestä: voiko noinkin reagoida, suuttua ja sitten vielä se nuotti? Ei olla kuultukaan sellaisesta.

Meitäkin kyllä kiukuttaa tiskihommat. On ihan typerää, ettei tiskikoneeseen saa mennä! Me mennään silti, aina kun vain onnistutaan.

t. Cisu ja Toto

Susanna&Samina kirjoitti...

Hihhih, sulla on ainaki ääntä riittävästi, että keneltäkään ei ainakaan jää huomaamatta, jos sulla on asiaa! Meillä ei oo tiskikonetta, mutta karmivin laite on pölynimuri! Siinä on hirvee ääni kans ja me juostaan aina pää viidentenä jalkana eri huoneeseen tai nyt partsille heti kun huomataan, että nyt se taas alkaa siivoomaan!

Elina V. kirjoitti...

Meillä yksi kissa kyllä reagoi tuohon Amoksen ääneen ;) Vaikka tiskikone ei suurempia antipatioita aiheutakaan. Sen sijaan aivastelua Ronjan on joka kerta pakko kommentoida. Vienolla pienellä miukunalla se vastaa jokaiseen ja jokaisen aivasteluun. Ainakin jos on unilla....

MissMisery kirjoitti...

Jep, palvelusväen aivastelu on Amoksen mielestä myös käkätyksen arvoinen inhottava ääni.

Aira kirjoitti...

Kai ny kaikki äänet käy (kuulo-)hermoon, kun on noin isot korvat :)

Täällä raikasi tänään koko kulmakunta, mutta ihan toisesta syystä: Touho oli n. vuorokauden puussa... Kiipesi sinne varmaan jo eilen iltapäivällä, kun kuului jostain naukua mutta ei paikallistettu että mistä. Aamulla vasta löysin oikean puun... Eikä tullut alas, vaikka kuinka maanittelin, iltapäivällä sitten haettiin jatkotikkaat ja hain onnettoman pois...

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Tiskikone? Siis toi ihminen? Muuta "tiskikonetta" ei tunnisteta. Toikin toimii vähän huonosti ja viiveellä, lonksuu ja kitisee. Mut ei me olla oltu siitä sen isommin huolissaan.

Vai ruskea nuotti, hehe...