25.1.2011

Uusi vuosi, samat kujeet

Kiitos kaunis Vaahterakujalla-blogin Jutalle alla olevasta tunnustuksesta ja haasteesta, johon vastaamme "pienehköllä", vajaan puolen vuoden viiveellä. Tunnustuksen saaneen täytyy siis kertoa seitsemän tunnustusta itsestään. Koska kyseessä on Amoksen ja Elliottin blogi, pysyköön painopiste heidän elämässään. Ehkä nämä ovat enemmän kuulumisia kuin tunnustuksia, mutta sentään j o t a i n. :)

1. Olemme erittäin paljon elossa vieläkin ja vointimme on mainio. Emäntä on vain ollut erittäin laiska päivittämään blogia keskittyessään enemmän oman elämänsä myllerryksiin. Ei muka ole aikaa bloggailuun. Pyh, sanomme me. Tekosyitä.

2. Olemme kovasti rauhoittuneet viime bloggausmerkinnästä. Emäntä on jopa kutsunut meitä kilteiksi, mitä se sitten tarkoittaakin. Muutos on kuulema positiivinen. Nautimme toistemme seurasta ja olemme harmonisempia. Sovimme yhteen kuin palapelin palaset, kuin jin ja jang. Ja kun lepäillessä laittaa tassut toisen vatsavilloihin, ei palele.

3. Emme enää kärky niin paljon huomiota emännältä kuin ennen (lue: emme huuda kurkku suorana koko ajan enää) ja osaamme leikkiä keskenämme sen sijaan, että emännän olisi leikitettävä meitä molempia erikseen. Keskinäinen kinastelu ja naljailu on kaikkia talon asukkaita viihdyttävää toimintaa.


4. Minä, Elliott, en ole ikinä ollut kauhean rytmitajuinen kissa. Kieli ja tassu eivät aina toimi ihan synkassa, mutta ei sen väliä - Amos pesee, jos jään jostain kohtaa likaiseksi. En myöskään musiikkimaullani ole häikäissyt emäntää, eivätkä musiikkimakumme ole kovin yhteneväiset. Suvaitsevaisuutta onneksi löytyy tämän katon alta molemmin puolin, ja saan riittävän usein nauttia oman annokseni Scooteria ja Bryan Adamsia. Ne ovat niin hyviä artisteja, että tekee mieli vaan piehtaroida hulluna tassut kohti taivasta.

5. Minä, Amos, pidän edelleen vain ja ainoastaan omasta äänestäni. Piste.
6. Järjestämme totuttuun tapaan ihania yllätyksiä emännälle. Etenkin öiseen aikaan saattaa tylsyys yllättää ja voi tulla äkillinen tarve vaihtaa vaikka uudet tiivisteet suihkukaapin oviin. Ammattitaitoiset Remontti-Reiskat palveluksessanne!

7. Temppuiluakin harrastetaan vielä, mutta ah ja voi - kuinka laiskasti. Perusjutut vielä muistamme, mutta on se emäntä kyllä niin laiskaksi siinä suhteessa muuttunut, että ihan hävettää sen puolesta. Jää nähtäväksi, tuleeko seuraavassa Zooplus-toimituksessa jotain namia, joka motivoisi meitäkin paremmin treenailemaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kuulla teistä! Mahtavia kuvia! Jättirapsut koko poppoolle (suattehan emännällekin yhden rapsun) :)

Elina V. kirjoitti...

Kiva kuulla teistä pitkästä aikaa! Rapsuja karvaisille ja terkkuja emännälle!

Jenni kirjoitti...

Pyh, tekosyitä tosiaan, saisitte kyllä blogata useammin! Mutta hyvä että edes nyt kerroitte kuulumisia ja vielä noin hienojen kuvien kera. Kiitos! Hyvä, että olette rauhoittuneet, kuten yöllinen tiivisteoperaatiokin osoittaa. ;)

Rapsuja täältäkin!