8.2.2011

Mysterious ways

Tänään kotiin tullessaan emäntä koki niin harvinaisen näyn, että se vaati ihan kameran esille kaivamista. Palvelusväen hämmennystä ei sanoin pysty kuvailemaan: pojat olivat vapaaehtoisesti menneet kissanpesään nukkumaan. Tämä on ihmeellistä, sillä pesä ei ole kelvannut karvanaamoille moneen kuukauteen, ja välillä, jos joku on heitä sinne yrittänyt väkisin nostaa, on kissa kimmonnut käsistä aivan kuin kahta samannapaista magneettia olisi yritetty laittaa vastakkain. Mitään järkevää syytä, miksi pesä yhtäkkiä kelpasi pojille, ei ole vielä keksitty. Ehkä feng shui tai biorytmit olivat viimeinkin kohdallaan?

6 kommenttia:

Elina V. kirjoitti...

Tai ehkä ulkona näytti viimein niin kylmältä että vilukissaitämaiset, päättivät maksimoida kaiken mahdollisen lämmön ;D

Musta ja Harmaa kirjoitti...

HYVIN erikoista! Ei me vaan mentäis mihkään kissanpesään! Eijei....

Meei kirjoitti...

Eihän kissa tarvitse syytä muuttaakseen mieltään... :D Tai sitten se on ne magneettikentät, kuka tietää.

Amos taitaa muuten olla Albertin isoveli. Hmm, siis on, ei taida. :) Albertilta riiviöterkut Amokselle o/

Meei kirjoitti...

Nyt meni muuten ajatukset todella pahasti solmuun! Ei Albert ole Amoksen veli, vaan Amos on Albertin eno. ;D Pahoittelut sekoilusta valvotun yön jälkeen (mistä voi syyttä, ketäs muuta kuin Albertia) ja riiviöterkut tuli kyllä varmasti nyt perille. :)

MissMisery kirjoitti...

Amokselle on terkut kerrottu! Taitaa Albert siis olla Kuuran Pisaran poika Moumouni-kissalasta? Sukulaiset senkun lisääntyy. :D Aika samanlaiselta meno tuntuu vaikuttavan siellä kuin Amoksellakin pienenä. Tosin eipä tätä herraa nyt vieläkään voisi rauhalliseksi sanoa. Mutta kaikkeen tottuu. :)

Meei kirjoitti...

Juu Kuuran Pisaran poika, Moumouni Brutus. Taitaa kaikilla itiksillä olla turbot päällä jo pienestä pitäen. :)