20.2.2011

Savunkatkuista sunnuntaiaamua

"FIRE!!!!"

Kotipesässä herättiin tänä aamuna ihmettelemään ulkona leijuvaa sankkaa sumua. Ikkunan avaus ja ilman nuuhkiminen kuitenkin paljastivat, että sumu olikin itseasiassa savua. Pojat pitivät toisella ikkunalla tarkkaa vahtia. Selkeästi jotain poikkeuksellista oli meneillään. Emäntä raahautui unisena saman ikkunan ääreen ja havaitsi, että katu oli täynnä paloautoja ja -miehiä: naapuritalo oli liekeissä! Useamman tunnin pojat saivat tarkkailla vilkkuvin valoin varustettujen isojen kulkuneuvojen liikehdintää kadulla.

Jonkun koti tuhoutui totaalisesti, mutta onneksi henkilövahingoilta vältyttiin. Turvallisuustarkastajat Amos ja Elliott auttoivatkin heti emäntää tarkistamaan oman palovaroittimensa toimivuutta ja selkeitä puutteita löytyi. Pojat ohjeistivat emäntäänsä hakemaan heti uuden patterin hälyttimeen. Myös lukijakuntaa kehoitetaan tarkistamaan, että palovaroitin varmana piippaa, jos tuli pääsee irti!

"Finally some action-jackson!"
Eikös ne pikkupojat aina tykkää paloautoista?

2 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Voi vitsit, teil sentään tapahtuu jotain!

Karvalapset kirjoitti...

Morris kateellisena lukee jännittävästä paloautoepisodista. Meillä ei ole moista koettu. Mediheli on toistaiseksi Morriksen suurin elämys ja intensiivisin ihastuksen kohde.

PS- Ylempi kuva on ihan loistava! :D