24.3.2011

Kierrätystä

"Meillä on uusi lelu. Tai ei se uusi ole. Se koostuu kahdesta vanhasta tylsästä lelusta. Pitkään irtonaisena lattioilla pyörinyt Hese-pilli ei jaksanut enää kiviäkään kiinnostaa, mutta vanha temppu - narun kiinnitys - teki ihmeitä! Yhtäkkiä sitä on ihan pakko jahdata läähätyskuntoon asti."

"Hmm. Kyllä kyllä. Tämä narukin on ihan laadukas."

"Ja näykkäisen varpaasta seuraavaa, joka sanoo että näytän tyttökissalta. Minäkö muka neitimäinen? Ihan höpöjä puhutte."

3 kommenttia:

Meei kirjoitti...

Woot, läähätykuntoon asti o.o Täälläpäin henkilökunnalla on sitten kaiketi niin huono kunto, että läähättävät kyllä ennen itisturboa.

Älä välitä Elliot. Oikeen miehekäs olet, tuommoset pörröset pulisongit (hieman ylös sijoittuneet) ja kaikkee!

MissMisery kirjoitti...

Epe ottaa hieman tosissaan tiettyjen narun päässä olevien lelujen metsästyksen ja antaa todellakin KAIKKENSA. Onhan hän kunnon takakorvakarvoilla varustettu tosimies! ;) Emännän mielestä käytös lähentelee ihan maanisuutta ja on ehkä hitusen huolestuttavaa, minkä vuoksi leikityksen aikana pidetään useita hengityksen tasaamis -taukoja, jolloin kissa läsähtää pitkin pituuttaan kyljelleen kovalle lattialle levähtämään, mutta jatkaa hetken päästä jo yhtä innokkaana lelun jahtaamista.

Elina V. kirjoitti...

Sanotaan sitten komiaksi huiskuntappajaksi, jos söpöksi nimittäminen on liian tyttömäinen kommentti ;D