17.3.2011

Periaatteemme

SPR:n uusin innovaatio: kissan leukatuki.
Hae omasi lähimmästä SPR:n toimistosta!


INHIMILLISYYS JA TASAPUOLISUUS

Tavoitteenamme on suojella kissalle kuuluvaa korkeaa arvoa ja ylläpitää hyvää terveyttämme. Taistelukentällä pyrimme lopulta sopuun, kun kumpikaan ei enää jaksa potkia jättimäisiä karvatuppoja irti toisesta ja Amos rääkyy kuin pieni vauva, ja nuolemme sovinnon eleeksi myös vastapuolen haavoja. Se edistää keskinäistä ymmärrystä, ystävyyttä, yhteistyötä ja rauhaa. Pysyvästä rauhasta ei keskinäisessä suhteessamme voi puhua, mutta tilapäinen aselepo riittää varsin hyvin meille molemmille. Inhimillisiksi piirteiksi laskettakoon myös etenkin Amoksen monipuoliset äännähdykset, jotka kuvaavat erinomaisesti monia tunnetiloja: hämmästystä, pettymystä, turhautumista ja närkästystä.

Kapeasta kuonosta on hyötyä!

Pyrimme lievittämään kärsimyksiä tasapuolisesti lajiin ja rotuun katsomatta. Emme välitä siitä, onko toisella pitkä ja kapea rotanhäntä vai tuuhea pölyhuiska. Jos huomaamme, että ihmisemme voi huonosti, emme välitä siitä, että hän oikeasti on meitä ala-arvoisempi joka tavalla, vaan tungemme väkisin hänen syliinsä kunnes hän ei enää jaksa nostaa meitä pois ja kiehnaamme, pyörimme ja kehräämme hänet terveeksi ja iloiseksi.

Tyylillä!

PUOLUEETTOMUUS JA RIIPPUMATTOMUUS

Emme sekaannu poliittisiin, uskonnollisiin, aatteellisiin tai kansallisiin kiistoihin. Emme edes tiedä mitä ne tarkoittavat. Täysin turhaa vaivata pieniä aivoja niin monimutkaisilla asioilla. Olemme itsenäisiä, emmekä kaipaa kenenkään neuvoja, etenkään palvelusväen. Kunnon mäkätyksellä pyrimme missä tahansa tilanteessa säilyttämään oman itsemääräämisoikeutemme. Meillä tulee olla oikeus avata tiskikoneen luukku silloin kun haluamme!


Pitkällisten tutkimusten jälkeen kiehtova pönikkä
todettiin kissankestäväksi. "Höh! Kuinka tylsää!"


VAPAAEHTOISUUS

Toimintamme on täysin pyyteetöntä. Ihan vapaaehtoisesti teemme kaiken, eikä laskua seuraa perässä. Olemme aina ja joka paikassa täysvalmiudessa, innokkaana tarjoamassa auttavaa tassuamme. Keksimme myös kaikkea omaa puuhaa, josta emme myöskään saa palkkioita. Hmm. Käytetäänkö avuliaisuuttamme julmasti hyväksi? Olisiko syytä nousta kapinaan ja vaatia lisää kissanminttua?


YKSEYS JA YLEISMAAILMALLISUUS

Amos ja Elliott ovat tasavertaisia ja heillä on yhtäläiset velvollisuudet auttaa toinen toistaan. Maailmassa voi olla vain yksi Amos & Elliott -tiimi ja sen tulee ulottaa toimintansa niin pitkälle kuin kuono ja tassu vain yltävät. Ei ole kenkää, jonne heidän päänsä ei olisi juuttunut eikä joogaliikettä, jota heidän viiksiensä kutitus ei olisi keskeyttänyt.

5 kommenttia:

Aira kirjoitti...

Erittäin hyvät periaatteet! Tykkään varsinkin viimeisestä lauseesta :)

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Rispekt, kaverit! *pusku!*

Viivi kirjoitti...

Miau. Todella upeita kuvia! Tyypillisen ihastuttavia ja vihastuttavia ominaisuuksia näissä roduissa ;)
- Kirjoitat niin hienosti että olet varmaan ammattilainen. terveisin itämaisen, balineesin ja siamilaisen nöyrähkö palvelija.

MissMisery kirjoitti...

Kiitos kiitos! :) En ole kirjoittamisen ammattilainen! Päinvastoin: olen on aina esim. koulussa vihannut kirjoittamista yli kaiken! :D Mutta näköjään jos tykkää aiheesta, josta kirjoittaa, kaikki sujuu helpommin.

Meei kirjoitti...

Komeita katteja, komeilla periaatteilla. Kannatetaan! Amos on selvästi porukan poseeraaja :D