26.12.2011

Ihme suuri, riemuinen

Tänä jouluna on käyty hurjia tappeluita siitä, kuka saa nukkua upouudessa luksuspesässä: erikoisjalkineliike Kimmon Kengän vetoketjullisessa kassissa (jonka pitkät kantokahvat leikattiin pois turvallisuussyistä). Aatonaatosta lähtien kissoja on mahtunut kassiin vain yksi kerrallaan. Yhden lepäillessä uudessa pesässä toinen on kierrellyt vihaisena ja kateellisena ympärillä ja tehnyt parhaansa häätääkseen nukkujan pois. Yllätyshyökkäyksiä on sadellut joka suunnasta ja julmia tallausyrityksiäkin on nähty. Tästä ahdistuneena palveluskunta on penkonut kaappeja ja yrittänyt etsiä samankaltaista kassia, jotta molemmille olisi oma - turhaan.

Kunnes viimein tapaninpäivänä se koitti: joulun ihme!2 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Ymmärretään hyvin kassien ja laatikoiden hurmos! Ja mielellään nukuttais tuolleen vierekkäinkin, tosin ei just toistemme kanssa... Te ootte päässeet yhteistymmärrykseen asiasta, mikä osoittaa suunnattomia dib..dilp.. plomaattisia taitoja!

Viivi kirjoitti...

Hih, sopu sijaa tekee! Kyllä on hassuja tyyppejä. Meilläkin kissat rakastavat pahvilaatikoita ja naruja ym. enemmän kuin kaupasta ostettuja leluja.
Tuo peti olis ihan luxusta meilläkin:)