11.3.2012

Ruokaa myynnissä!

Tulipa tehtyä tilannekatsaus kissanruokakaapin sisältöön ja todettua, että sieltä löytyy ruokaa, joka meidän pojille ei sovi. Ruoat on tilattu Zooplussalta aikana, jolloin ei ollut vielä todettu kalan sopimattomuutta Elliottille. Kalapitoisia ruokia meillä ei nykyään siis syödä enää ollenkaan, Elliottilla menee vatsa sekaisin ja Amos ei vaan välitä märkäruoista.

Myynnissä olevat tuotteet: 
6 kpl Cosma Goldbrasse in jelly 85 g
parasta ennen -pvm: 18.12.2012
6 kpl Cosma Thunfish in jelly 85 g
parasta ennen -pvm: 25.3.2013

SUPERTARJOUS!!! 
NYT KAIKKI YHTEENSÄ VAIN 7 € 
(+ mahdolliset lähetyskulut)!! 

Jos kiinnostuit ja uskot myös, ettei kissasi vain nyrpistäisi nenäänsä ja kuopisi ilmaa lautasen ympäriltä, laita meiliä: POISTATÄMÄmissvanillafudge (at) gmail.com
Nouto esim. Turun keskustasta onnistuu.
EDIT 24.4.2012: Ruoat ovat menneet kaupaksi.

Muutoksen tuulet puhaltavat hiekkisrintamalla. Operaatio "Eroon mikrohiekasta" on alkanut! Hip hurraa! Tarkoituksena on siirtyä ekologisempaan ja ekonomisempaan materiaaliin eli paakkuuntumattomaan puupellettiin. Vaihe 1 käynnistyi tänä viikonloppuna: varovainen tutustuttaminen puumateriaaliin alkoi Möykkyblogin ohjeiden mukaisesti lisäämällä hitusen Ökoplussaa mikrohiekan sekaan.

Kuten kuvasta näkyy, puupurua ei paljon alkuperäisen hiekan sekaan mennyt, olisiko vain noin pari desiä. Siitäkin huolimatta vaikuttaa siltä, että alku olisi ainakin Amoksen reaktion perusteella saanut olla jopa v i e l ä k i n varovaisempi. Ensimmäinen ilta oli hirveää nirsoilua ja pissan panttaamista, ja emäntä oli jatkuvassa päivystyksessä siltä varalta, että Lilaukkeli tekee protestipissat sänkyyn tai johonkin muuhun yhtä ikävään ja työlääseen siivouskohteeseen. 

Huoli oli onneksi turha, ja nyt on nähty omin silmin, että molemmilta karvanaamoilta onnistuu asiointi laatikossa puun tuoksusta ja uudesta koostumuksesta huolimatta. Elliotthan on pentuna jo tutustunut puupohjaiseen hiekkaan, joten hänellä ei ollut minkäänlaisia ongelmia materiaalimuutoksen kanssa. Hidas muutosprosessi jatkuu korvaamalla vähitellen kaikki mikrohiekka Ökoplussalla, ja sen jälkeen siirrytään paakkuuntuviiin minipelletteihin. Viimeisessä vaiheessa siirrytään paakkuuntumattomiin, isompiin pelletteihin ja samalla tehdään pieni rakennemuutos astiaan, jotta putsaus helpottuu.

Yhtä innoissaan, kuin pojat ovat lisääntyvästä auringon-
paisteesta ja kevään tulosta, on henkilökunta ajasta, jolloin ei tarvitse ensin etsiä suurella vaivalla itselleen autokyytiä ja sitten selkä vääränä kantaa säkkikaupalla syntisen painavaa mikrohiekkaa loputtomilta tuntuvia kotirappusia pitkin. Puupelletit ovat halpoja ja ne voi keveytensä ansiosta noutaa kävellen - ja vielä lähikaupasta. Oh the joy!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heips,

Meillä mentiin hiekkojen kanssa toisin päin kuin teillä. Eli aloitettin Ököllä ja pissaongelmien myötä ell suositteli mikrohiekka. 3 laatikon voimalla kissat sitten paranivat ja valitisivat hiekkansa, joka oli mikrohiekkaa ja muuhun ei enää koskettu.(tuttu Ökö jäi kertaheitolla)
- Henkilökunta manasi kustannuksia ja siivousvaivaa, mutta tassuttajien etu/tahto edelle.

Miukuu,
Hedy