19.6.2012

Gallup vol. 3

"Vaihteeksi pieni gallup: kuinka moni kissa harrastaa protestipissan sijaan protestipukluja?

Me ollaan aika mestareita tässä hommassa. Miksi pissata, kun voi puklata? Olemme sitä mieltä, että meidän orjalla ei ole vähäisintäkään oikeutta omaan elämään, ja vaikka ollessamme kotona kaksistaan meidän hiekkis olisi ok, ruokaa löytyisi ja vettä olisi jättimäinen kupillinen saatavilla, raivostumme, jos ihminen tulee takaisin kotiin pari tuntia normaalia myöhempään. Tänään olimme järjestäneet kivan yllätyksen sängylle! Wow, se oli ensimmäinen kerta, että uskallettiin puhua norjaa siellä. Hihihiii, samalla melkein hajosi pyykkikone, kun ei se jaksanutkaan pyörittää niin isoa päiväpeitettä. Ei oltais yhtään pantu pahaksemme, jos se meluava vehje olisi sanonut lopullisesti sopimuksensa irti.

Illan ehdoton kohokohta kuitenkin oli, kun emäntä istui tietokoneensa ääreen tilittämään tapahtuneesta. Se ei pystynyt kirjautumaan sisään, kun näppiksen päälle oli - yllätys yllätys - puklattu, eikä mikään näppäin enää toiminut!!! *high five* Me oltiin kuin ei tiedettäis mitään tapahtuneesta.

Wait a minute... Miksi meidän maissiviljelmät heitettiin nyt roskiin ja makkarin ovi meni kiinni?"

Toim.huom: tällä kertaa päivitys ilman kuvia poikkeusolosuhteista johtuen.

2 kommenttia:

Aira kirjoitti...

Meillä esiintyy protestikakkoja.

MissMisery kirjoitti...

Aha, so it could be worse. Pidänkin sitten nää protestipuklut mieluummin. :) Ja sainpahan hommattua ergonomisemman näppiksen.