22.2.2009

Paluu arkeen

MissMiseryn äitiysloma kesti vain viikon, joten tämän viikon Elliott on saanut totutella uuteen vuorokausirytmiin. Aamut ja illat riehutaan ja päivällä nukutaan kiltisti omassa kopassa ne 8-10 tuntia, kun ihminen käy töissä. Tai näin henkilökunta ainakin toivoo. Tietoa siitä, mitä asunnossa oikeasti tapahtuu emännän poissa ollessa ei ole, sillä valvontakameroita ei ole vielä ehditty asentaa.

Aamuisin on ollut Elliottin mielestä kovin ikävää, kun on joutunut jäämään yksin kotiin ja kovasti prinssi on aina yrittänyt tunkea mukaan samalla oven avauksella. Olisihan hänestä korvaamaton hyöty, kun hän olisi aina mukana joka paikassa. MissMisery on yrittänyt selittää pojalle, että töissä käynti on välttämätöntä, jotta edes toisella olisi ruokaa lautasella kuukauden jokaisena päivänä. Kissan on toki vaikea käsittää, miksi ihmiset kehittävät itselleen tällaisia oravanpyöriä. Eikö olisi mukavampaa vain syödä, nukkua ja leikkiä koko ajan?

Sitten illalla, kun omistaja on viimein tullut kotiin, Elliott pitää silmä tarkkana vahtia ulko-oven edessä, ettei se ihmisen mokoma taas pääse karkaamaan huomaamatta. Kengät yritetään tuhota ja takit raapia hajalle. Tämä ei ole ainakaan toistaiseksi estänyt ihmistä poistumasta kotoa. Elliottin on keksittävä uusia strategioita ihmisen hallitsemattoman kuljeskelun kontrolloimiseksi.

Henkilökunta on onneksi kunnostautunut leikityksen ja naksutin-
koulutuksen
saralla korvatakseen Elliottille pitkät, yksin vietetyt tunnit. Rankkojen treenien jälkeen ei luulisi tuottavan suurempia ongelmia nukkua pitkä yö tai päivä kuin tukki.

"Yrittääkö se TAAS livahtaa salaa jonnekin?"

Ei kommentteja: