14.2.2009

Viksu poika

Henkilökunta voi ylpeänä kertoa havainneensa äärimmäisen vilkasta aivotoimintaa nuorukaisen pääkopan sisällä. Naksutinkoulutus on alkanut menestyk-
sekkäästi. Elliott on osoittautunut välkyksi pojaksi, joka ei tarvitse montakaan toistoa oppiakseen uusia temppuja. Tähän mennessä ollaan opittu mm. menemään jakkaran päälle kiltisti istumaan ruokaa odotellessa sen sijaan, että emännän valmistellessa ruoka-annosta pyörittäisin taukoamatta jaloissa kurkku suorana huutaen.

Jatkuva kissanhiekkojen imurointi vessan lattialta kyllästytti sen verran ihmisosapuolta, että katsottiin aiheelliseksi myös opetella katetun hiekkalaatikon heilurioven käyttö. Se oli piece of cake. Hyvästi jatkuva imurointi!

Henkilökunta on tyytyväinen ja erittäin helpottunut löydettyään viimein monen yrityksen ja erehdyksen kautta laadukkaan, hajustamattoman ja tuskin lainkaan pölyävän hiekkamerkin. Edullisuudesta ei tässä tapauksessa voida puhua, mutta pääasia että sekä kissa että omistaja diggaavat. Sitä ostettiinkin sitten kerralla ainakin puolen vuoden satsi, kun oli kerrankin auto käytössä niin ei tarvi jatkossa autottoman selkä vääränä raataa 15 kilon säkkien kanssa.

Lisäksi Elliott treenaa valjaiden käyttöä. Brittineiti Hertta lahjoitti ystävällisesti vanhat punaiset pentuvaljaansa Elliottille. Tyttöjen väri ei ainakaan vielä näyttäisi suuresti haittaavan prinssiä. Keväämmällä voidaan alkaa sitten tehdä tutkimusretkiä ulkomaailmaan. Ensimmäinen valjaisiin pukeutuminen aiheutti huvittavan näköistä rodeohevosmaista hyppelyä. Erinomainen sopeutumiskyky on kuitenkin Elliottin parhaita puolia, ja jo toisella sovituskerralla valjaiden olemassaoloa tuskin huomattiin. Attaboy!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja sitä kissanhiekkaa oli kyllä mukava kantaakin..!! Ootko sä niitä "ulkoilupukuja" saanut vielä sovitettua vauvalle? :D

-Irppu

MissMisery kirjoitti...

Turkki on riittävän sähköinen ilmankin. Odotellaan ilmojen lauhtumista.