24.3.2009

Onko jo joulu?

Zooplussalta tuli taas postia. MissMisery ei vain ollut kovinkaan tyytyväinen Itellan palveluun. "Keltainen Kuljetus 14" on epäonnistunut keksintö. Hei haloo! Normaaliväestö on töissä tai koulussa klo 9-14! Täysin käsittämätöntä on, että toimitusajankohdasta ei soiteta etukäteen, vaan vasta silloin rimpautetaan, kun jo ollaan paketin kanssa kotiovella. Jos haluaa sopia uuden toimituksen kotiin, se maksaa lähemmäs 10 euroa. Outrageous!

Elliottin palvelusväki tyytyi eri vaihtoehtoja pitkään harkittuaan siihen, että hakee paketin itse postista, koska tämänkertaisen Zooplus-tilauksen pointti nimenomaan oli tilata niin paljon kerralla, ettei tule toimituskuluja. Soitto- ja kyselykierros autollisille tuttaville osoitti, että autoton saa pärjätä pitkälti omillaan, sillä aikataulut valitettavan harvoin osuvat yhteen tässä länsimaisessa yhteiskunnassa, jossa kaikilla on koko ajan kiire.

Työllä ja tuskalla, niska limassa, 20 kilon paketti saatiin lopulta raahattua kotiin kävellen ja bussilla, ja olo oli kuin suurella sankarilla. Niille, jotka eivät Elliottin orjaa tunne, kerrottakoon, että varsinaiseksi bodariksi häntä ei voi ruumiinrakenteeltaan kutsua. Riemu oli katossa, kun pakettia alettiin yhdessä Elliottin kanssa purkamaan. Mikä joulu-fiilis! Elliott oli aivan vauhkona kaikista pakkausmateriaaleista: joka puolella pahvilootia ja -tunneleita, joihin ryntäillä kuin crazy japsikissa Maru konsanaan. Mahtavaa!

Tarkastaja Hörökorvan kanssa suoritettu tarkka laskenta osoitti, että Miamor-pusseja puuttui yksi, ja
huolellinen vainukissa löysi myös kaksi Miamor-pussia, jotka olivat auenneet yläsaumasta ja vuotaneet kastiketta ulos - tottakai homehtuneet siinä samalla. Tämä ei kuitenkaan lannistanut tunnelmaa, sillä pelkkä paketin saaminen kotiin omin avuin oli jättimäinen työvoitto. Mämmiä on pöydässä taas vähän aikaa! Ja seuraava paketti tilataan työpaikalle.

Ainakin pakettimäärästä päätellen Elliott on ollut kiltti kissa

Ei kommentteja: