12.4.2009

Mainoksen uhri

Siinä se on, behold: Cat Dancer. Pelkkää hyvää siitä on kuultu ja pakko se oli saada. Aivan mainio vehje.

Sitä voi huiskia näin..

Ja näin..

Haastavaa Cat Dancerin kiinniotossa on ennakoimaton liikerata - se on kuin iso, hidas ötökkä, ja kun tarpeeksi heiluttaa, paperirullista kuuluu kiva suhina.


Lopuksi viikon joogaliike: nosta raaja etuviistoon ja hengitä rauhallisesti 10 kertaa sisään ja ulos. Pid
ä rintakehä ja vatsa tiukkana. Älä anna selän painua notkolle. Toista jokaiselle jalalle. Tämä liike tehoaa etenkin syviin vatsalihaksiin.

3 kommenttia:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Meillä on Cat Dancer juuri tilauksessa ja saapunee ensi viikolla. Kiva lukea, että ainakin Elliott on tykännyt. Jotenkin tuo vaikuttaa niin yksinkertaiselta ja tylsän näköiseltä, että epäilytti sen toimivuus, mutta pakko oli kuitenkin tilata, kun niin paljon sitä kehutaan.

MissMisery kirjoitti...

Vinkkinä voisin sanoa, että kannattaa varoa suoristamasta metallilankaa liikaa (mikä paketissakin kyllä mainitaan, mutta kuka paketin ohjeita uskoisi - paitsi jälkeenpäin vahingon jo tapahduttua), muuten lelu menettää toimivuutensa. Huomasin, että käytön myötä se kyllä suoristuu vähitellen itsestäänkin, ja koitan käytön jälkeen rullata sen aina mahdollisimman tiukalle kehälle, että mutkat palautuisivat.

Cat Dancer on helppo lelu leikittäjän kannalta, sillä se poukkoilee itsestään joka suuntaan eikä tarvitse paljon heilutella. Tosin Elliott kyllästyi aika nopeasti hitaaseen vaihteeseen, alkoi vaatia enemmän äksöniä ja nyt paperirullia pitää vispata aika julmetusti, että se herättäisi kiinnostusta.

Anonyymi kirjoitti...

Tulee kieltämättä mieleen myös pilatestunnit tuosta viimeisestä kuvasta. :D

-Mirru