3.4.2010

Amos tilittää

"Grrrr, panee vihaksi tällainen! Suoraan sanottuna on aivan pöyristyttävää miten epäedullisessa valossa mut esitetään tässä blogissa. Miten hirveitä kuvia musta julkaistaan! Mainittakoon esimerkkinä vaikka edellisen postauksen kaninkorva-kuva. Enhän mä nyt sillai ole normaalisti! Mun korvat on oikeasti ihan kelvolliset. Oikeesti! Tässä vähän kuvamateriaalia todisteeksi."

"Isot on. Isot ja hyvät."

"Jotta kuulisin sinut paremmin."

"Ihan pakko oli tämäkin tehdä? Itämainen luppakorva?
Ha-ha-ha. Get a life, stoopid hooman.
"

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Älä välitä, Amos! Ihmiset on vaan niin lapsellisia ja kehittymättömiä. Meilläkin on aika isot ja varsinkin hienot korvat, mutta meilläkin niitä litistellään ihmisten toimesta miten sattuu ja tuon tuosta saa kuulla "Kato ton korvia!", vaikka vaan ihan normaalisti kissamaisesti luimistaisi tms. Ne on vaan kateellisia, kun itsellä ei oo niin monipuolisia korvia! Siksi ne kiusaa meidän korvia... Meidän TYHMÄT ihmiset on esim. huomanneet, että kun meille viheltää, niin kummankin vasen korva menee vaakatasoon ja värisee vihellyksen tahdissa. Arvatkaa vaan, onko se niistä niin hauskaa, että kylässä käyville ihmisillekin pitää kertoa ja pyytää niistä viheltämään? No on.

Yritetään kestää asumista tollasten alkeellisten olentojen kanssa. Hauskaa pääsiäisen jatkoa kuitenkin! Toivottavasti kumpikaan ei enää astu mämmiin pihalla, se kuulosti tosi ikävältä.

t. Cisu ja Toto

Maarit kirjoitti...

Kyllä olet kaunis kissa Balineesi Prinssi! Nyt me jo päästiin kunnolla sanoon jotain, kun käytiin ekaks muutama toimenpide suorittamassa. Me siis ollaan ihan vaan taviskissoja ja meitäki on kaksi ikäneitoo. Tarttee tutustua tähän sun blogiis paremmin ja käyhän joskus kylässä. Meidän blogi on http://susami.vuodatus.net/ susanna&samina