3.4.2010

Pääsiäisrieha

Hyvää pääsiäistä kaikille toivottelevat..

...pääsiäispupu Amos...

..ja pääsiäismuna Elliott!

Viime viikonloppuna oli Turokin näyttely, jossa emäntä vietti sunnuntaipäivän töiden merkeissä. Omat kissat jäivät siis jälleen kotiin. Näyttelyhäkeissä näkyi taas paljon netistä tuttuja karvanaamoja (harmi kyllä, osa kissoista, joita emäntä olisi kovasti halunnut nähdä, oli paikalla vain lauantaina), ja myös pariin ihmistuttuun törmättiin. Agility-radan tapahtumiakin emäntä ehti seuraamaan jonkin verran, ja kaikenlaista kivaa kissatavaraa olisi taas ollut tarjolla, mutta päivän budjetti oli tasan 1 euro, ja sekin meni lopulta metrilakuun. Onneksi Elliottilla ja Amoksella ei ole käsitystä siitä, mitä kaikkea he missasivat. Haaveissa olisi ollut ostaa pojille omat hienot villapaidat, suojusta boksin ympärille, muovimattoja hiekkisten eteen jne jne - lista on loputon. Ehkä seuraavassa elämässä. Sunnuntaisen duunipäivän takia koko pääsiäinen saatiinkin sitten vapaaksi ja näin ollen pojat saavat "nauttia" emäntänsä seurasta jopa neljä päivää putkeen. Wautsi.

Paljon on tapahtunut:


- Murhayritys. Herra Kettu löydettiin surkeassa tilassa vessasta, pää syvälle vesikippoon tungettuna.
Syyllinen on poliisin tiedossa, mutta kuulusteluissa hän vakuuttaa yrittäneensä pestä vain Herra Ketun tukkaa, ei suinkaan hukuttaa. Oli miten oli, Ketun päästä puristettiin useampi desi vettä pois ja hänet sijoitettiin korkealle ylähyllylle, jossa hän toivottavasti saa lepuuttaa hermojaan ainakin kunnes saa päänsä kuivaksi.


- Kevätulkoilu nro 2. Optimistisesta asenteesta huolimatta valjastelu oli lopulta taas kamala kokemus lähes kaikille. Elliott saattoi hieman nauttiakin ulkoilusta. Poikien piti pitkän talven jälkeen taas totutella valjaisiin ja mennä ulos pelottavien äänien ja olentojen maailmaan. Etenkin Amosta jännitti julmetusti. Ja ikävintä koko hommassa oli se, että raukka käveli suoraan isoon koirankakkakasaan, sotki tassunsa ja paitansa. Vika ei suinkaan ollut Amoksen. Kiitos piittaamattomien koiran ulkoiluttajien, koko puisto on täynnä sulavan lumen alta paljastuvia kakkakasoja, joita on liioittelematta metrin välein. Aika tarkkaan saa jalkoihinsa katsoa, jos haluaa ne väistää.

Puiston penkillä on hyvä kytätä pelottavia jalankulkijoita.

Kun tiellä ei liiku muita, ei ole mitään hätää.


Elliottia ällötti märkä ja kylmä maa, mutta protestoituaan aikansa hän suostui lopulta kävelemään itse takaisin kotiin. Hyvä Elliott!

Lopuksi vielä liuta videoita. Ne ovat lyhyitä tuokiokuvia Elliottin ja Amoksen arjesta, johon sisältyy...painimatsejaaurinkoläikissä piehtarointialintubongailua
pesemistä, nukkumistahiirijahtiateknisten laitteiden tutkiskelua ja syvällistä pohdintaahäiriköintiä, tuhahteluasekä naksutinkoulutushetkiä.

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Voi miten hauskoja videoita. Erityisesti ensimmäinen painivideo ja lintupätkä olivat tosi hauskoja. Harmi kun meidän kameroista ei yksikään ota kelvollista videota. Menee monesti 'Perjantain kotivideot' tasoista matskua ohi. Nytkin menossa hirviät painit ;)

Anonyymi kirjoitti...

Videoiden perusteella Elliott näyttää tosiaan olevan tällä hetkellä niskan päällä. ;) Amos on kovin söpön näköinen tuossa videossa, jossa hän kääntelee päätänsä.

- Mirru