10.4.2011

Levoton jalka

Kevät, tuo ihmiset ja eläimet levottomiksi tekevä vuodenaika, on taas täällä. Valoherkät otukset sekoavat jo aamuauringon ensisäteistä ja rauhoittuvat vasta, kun ilta pimenee tai aurinko menee pilveen.

Amokseen aurinkoläikät vaikuttavat seuraavasti: ensimmäinen tuntomerkki lähestyvästä valoherkkyyskohtauksesta, täydellisestä pimahtamisesta, on takajalan nostaminen ylös ilman minkäänlaisia pesuaikeita. Se vaan menee niskan taakse, ihan syyttä suotta.


Sitten päässä napsahtaa. Kiehnäystä, kellimistä, piehtarointia, raivokasta takajalkatömpsytystä mitä tahansa vastaan tulevaa esinettä vasten, äkillisiä spurtteja ympäri asuntoa, pingispallon tavoin kimpoilua ylös alas lattiasta kattoon, veikeitä ilmeitä, maanista hullunkiiltoa silmissä.

Hulluuden huipentumana, riittävän alkulämmittelyn jälkeen, voi vielä yrittää uutta ennätystä Guinnessin ennätyskirjaan sarjassa "lelun ja takajalan tunkeminen suuhun yhtä aikaa". Go, Amos, go!

7 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Voi ei, menikö se nyt ihan sekasi... kaveri! KAVERI hei! Lelu ja takajalka ei mahu suuhun yhtäaikaa!

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Taipuisa kissa! :)

Jutta kirjoitti...

Ihana Amos! :D Heti piti tuon ensimmäisen kuvan kohdalla ihmetellä, että mikäs tässä oikeen on homman nimi.

Meei kirjoitti...

Amos-akrobaatti :D. Ensimmäinen kuva aiheutti hieman pään kallistelua... Loput onkin sitten ihan tuttua kauraa tälläkin puolen piuhastoverkkoa. Kyllä snää vielä ginnesii pääset, jatka yrittämistä! ;D

Jenni kirjoitti...

Minua nauratti etenkin tuo Jalka reagoi aurinkoon -juttu niin kovasti, että piti kertoa miehellekin, että muillakin kuin meidän kissoilla esiintyy vakavaa keväthöpöyttä. Ihana Amos. <3

sini kirjoitti...

voi amosia! meillä on tunnustus teille meidän blogissa. En tiedä onko kiertänyt jo teidätkin mutta pistettiin nyt kumminkin! =)

Sari kirjoitti...

Ihana Amos! Rapsutuksia :)