5.4.2011

Mitä käärisi pakettiin?

Joulu tulee vain kerran vuodessa ja siihen on syytä varautua hyvissä ajoin. Etenkin, kun on kyse suosituista tuotteista, jotka menevät kuin kuumille kiville. Esittelemme tulevan joulun hitit:

Pojille: elävänkokoinen action hero. Synkkäkatseinen, sileäturkkinen, lihaksikas ja jäntevä sankari. Mitä lie steroideja nappaillut. Pakettiin sisältyy rapiseva karvaotus, all-weather-malli, joka soveltuu myös vesikipposukellukseen. Kissahahmo toimii parhaiten Whiskas Dentabitseillä tai kissanmintulla.

Tytöille: untuvanpehmoinen romanttisen hempeä runoratsu. Pakettiin sisältyy trikoosuikale, jonka kanssa huiskulahäntä tanssahtelee ja pomppii kepeästi ympäriinsä. Kissahahmo toimii parhaiten kuivatuilla kanapaloilla.

6 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Hei hei hei, kai nää arvotaan kaikkien kommentoineiden kesken??! Meille! Meille!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mahtavia kuvia! Dentabitseja tai kissanminttua ei meiltä kyllä löydy, joten ehkä meille sitten soveltuisi tuo kuivatuilla kanapaloilla toimiva paremmin. :D Mun paketista voisi kyllä löytyä vaikka molemmat, en panisi pahakseni.

MissMisery kirjoitti...

Kommentoijille tietenkin voidaan - jos kiinnostusta vielä löytyy - arpoa pieniä näytteitä, eli karvapalloja molemmista tuotteista. :D (omaa kommenttiaan ei tarvitse poistaa tämän ilmoituksen vuoksi)

Viivi kirjoitti...

Miau. Taas niin mahtavia tilannekuvia. Sulla on varmaan kamera aina valmiustilassa? Kaupalla roikkumassa? Täh?

Viivi kirjoitti...

Edellisessä kommentissani tarkoitin tietysti kaulassa roikkumassa ;)

MissMisery kirjoitti...

Jotain sellaista päättelinkin. :) Ei ole kamera jatkuvasti kaulassa, mutta poikia on kuvattu pienestä pitäen, niin ovat tottuneet leikkimään myös kameran edessä.