25.4.2011

Ollaan nättejä


Saimme seuraavanlaisen tunnustuksen Robyn Rimppakintulta:


"You are beautiful -tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille. :) Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!" Balineesiprinssin toimitus jakaa tunnustuksen eteenpäin kelle tahansa, joka sen haluaa.

Julkaisemattomia kuvia löytyykin tällä kertaa sopivasti useampia, sillä pääsiäisen aikana suoritettiin kevään ensimmäiset valjastelut ja kamerakin oli mukana.

Ensialkuun etenkin Amosta jännitti: naapurin pihassa oli vene, joka oli suojattu isolla pressulla. Tuulessa heiluva pressu sai aikaan epäluuloisia katseita ja paikoilleen jähmettymisen. Veneen ohi päästiin lopulta palveluskunnan sylissä häntä pörrössä ja selkäkarvat pystyssä.

Ihmeelliseen ulkomaailmaan totuttautuminen pitkän talven jälkeen vaati taas paljon paikoillaan pönöttämistä, tuijottamista ja ilman nuuhkimista. Ja kärsivällisyyttä palvelusväeltä.

"Katos vaan! Ruohokin kasvaa nykyään puissa!?" *mässyti mässyti* Makukin oli varmaan vähän muuttunut, sillä havupuu jätettiin parin haukkauksen jälkeen rauhaan...

Ihan kissoja varten kotipihaan ja puistoon on asennettu metallisia tassunlämmitys-alustoja. Kuinka huomaavaista!

Tasapainoilua aidalla. (Ei kerrota Amokselle, mutta emäntä joutui pitämään huterahkoa aitaa pystyssä jalallaan, sillä se alkoi huojua pelottavalla tavalla trapetsitaiteilija-möhkäleen hypättyä sen päälle.)

Nuuhkimiseen voi kulua yllättävän (henkilökunnan mielestä tuskastuttavan) paljon aikaa. Tarkka, useamman minuutin pituinen pää alaspäin suoritettu analyysi paljasti, että joku on käyttänyt kissakiveä talven aikana. OMG.

"Moikka aurinko, moikka pulut ja lokit! Long time no ocean."

Vakavamielistä posetusta

Puolen tunnin ulkoilun jälkeen minileijona muisti olevansa paikan valtias ja otti lunkimmin. Ihan itse käveltiin pelottavan, tuulessa heiluvan pressun ohi kotiovelle.

Epe nautti pitkään kevätauringon paisteesta kissakivellään.

Rankan ulkoilun jälkeen onnellinen kissa nukahti tiukalle kerälle.

3 kommenttia:

Meei kirjoitti...

Rohkeita ja nättejä ulkoilijoita :). Henkilökunta kuulostaa kyllä kovin kärsimättömältä, sillä täytyyhän haistelu suorittaa hartaudella :D. Ulkoileeko kissat yhdessä vai erikseen?

MissMisery kirjoitti...

Erikseen ulkoillaan. Henkilökuntaa on vain yksi ja kissat ovat niin erilaisia ulkoilijoita: toinen vaan haluaa laiduntaa, istua nököttää paikoillaan, nuuhkia ja ihmetellä maailman menoa, kun toinen kirmaa puistoa laidasta laitaan ja ryntäilee välillä puihinkin. Ei siitä yksi ihminen selviäisi. Lisäksi puistossa pitää varoa koiranulkoiluttajia, välillä jopa vapaina juoksevia koiria, pyöräilijöitä ja valitettavasti myös öykkäröiviä pultsareita. Eli koko porukan turvallisuuden takia mennään vain yksi kerrallaan.

AVA kirjoitti...

Ihanan hellyyttävä ja rauhoittava tuo kerä-kuva! Eihän tuolta jalkoja edes erota. Sitä jaksaa aina ihmetellä kissaotusten notkeutta ja kykyä ottaa lungisti.