11.7.2009

Leikitysapua

Amoksella ja Elliottilla kävi vieraita. Tovin ujosteltuaan sängyn alla pojat uskalsivat emännän rohkaisujen kannustamina tulla kurkistamaan, keitä tulijat olivat. Kappas keppanaa, nehän olivatkin Elliottin vanhoja kavereita maaseudulta ja yksi uusi tuttavuus: nuori neiti Krista. Amos ja Krista tulivat hyvin juttuun heti. Kristan mielestä Amos ja Elliott olivat molemmat erittäin mukavia kissoja, mutta Amos osasi tehokkaasti vetää huomion itseensä ja oli tapansa mukaan varsin riehakkaalla tuulella, joten Elliott tyytyi katselemaan vierestä, kun Amos ja Krista leikkivät lähes koko illan keskenään. Illan aikana Amoksen väriä ja lajiakin määriteltiin uusiksi, tuloksena "maksamakkaran värinen oselotti". Tämä ei ollutkaan vielä käynyt emännän mielessä.

Lapsosten villi leikki olisi varmana jatkunut läpi yön, elleivät tylsät aikuiset olisi lopulta keskeyttäneet hauskanpitoa ja sanoneet, että on aika palata hotellille ja mennä kylvyn kautta nukkumaan. Joka tapauksessa emäntä oli varsin iloinen vierailusta, sillä pitkittynyt flunssa on vienyt voimat eikä ole ollut energiaa leikittää poikia riittävästi. Kiitos Kristalle leikitysavusta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että meidän lyhkäisestä vierailusta oli iloa - olisi toki ollut mukavaa olla kauemmankin aikaa, mutta joku toinen kerta sitten. Maksamakkara muuten taisi viitata muotoon eikä väriin. Niin kiinteä ja jäntevä se Amos oli! :)

-Mirru

Zepa kirjoitti...

Breakdance!