13.11.2009

Häntä hellikäämme


"Emäntä on käyttäytynyt pari päivää ihan kummallisesti. Todettiin, että siinä saattaa olla jotain vikaa, kun nähtiin sen köpöttävän etanavauhtia kuin vanha ja raihnainen mummo, ja nyt se vaan pötköttää sohvalla - meiän makuupaikalla!!! >:[ - tai sängyn pohjalla. Kuulin sen puhuvan jostain piikistä ja siasta, kai joku piikkisika oli käynyt sen kimppuun. Sen toinen käsi on ihan käyttökelvoton, siitä ei saa rapsutusta eikä leikitystä ollenkaan, eikä se oikeen jaksa kantaakaan meitä sylissä, kun sen hartiat on ihan jumissa ja kosketusarkana. Tänään se jäi kotiin, koska ilmeisesti niin kuumana (lämpö noussut taas 38 asteeseen) ei kannata mennä töihin, eikä se muutenkaan olis kauheen kätevää, jos joutuu vatsaoireilun vuoksi istumaan jatkuvasti vessassa."

"Emäntä ei siis näköjään ole ihan toimintakunnossa.
Ruoan laittaminen kippoon sujuu siltä paljon tavallista hitaammin, mutta koitetaan kestää. Ollaan me molemmat niin fiksuja, että ollaan tajuttu käyttäytyä vähän kiltimmin ja hillitymmin sen takia. Vaikka viime yönä minä, Amos, huusin kyllä kuin sumutorvi - mutta sitä ei lasketa, eihän? Kuulin vaan, kun emäntä pyöri tuskaisena sängyssä, ja koitin sanoa, että olisi aika ottaa särkylääkettä."

5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Oi, ikävän kuuloista! :( Pikaista paranemista. Onneksi on kissamaisia omahoitajia, karvaterapeutit on parhaita hoitotyöläisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Koita nyt parantua! Tuo on tosi ihana kuva Elliottista muuten. :)

- Mirru

Hra Mäykynen kirjoitti...

Voi kurjaa. Onneksi on pari hyvää hoitajaa huolehtimassa :) Itse en ole Mäykysen aikana kärsinyt kuin pienistä flunssista, mutta joskus olen miettinyt, että kovasta kuumeesta voisi olla parempi toipua ilman herran seuraa... Vaikka eihän sitä tiedä, jos Mäykynen sitten ymmärtäisi käyttäytyä hiukan hillitymmin, mutta hiukan epäilyttää ;) Hienoa, että Elliot ja Amos ovat ymmärtäneet, että karvaterapiaan ei kuulu hillitön remuaminen.

Lendi kirjoitti...

Pikaista paranemista! Minulle ei tullut noin kovaa vastareaktiota piikistä, selkä ja pää kipeytyi sekä ihan vähän oli lämpöä.
Onneksi siellä ymmärretään käyttäytyä iisimmin :)

Maria kirjoitti...

Sikainfluenssarokotuksesta on kysymys. Tsemppiä emännälle ja kissoille!