5.2.2010

Asketismin kannattaja

Amos: "Arvoisat lukijat! Saanko esitellä: takanani olevalla hyllyllä on yksi kotipesän viimeisistä kitukasvuisista huonekasveista. Se on siellä kuulema "turvassa". Turvassa niinku miltä? Ihan turhia tuollaiset kasvit. Ei niitä saa edes maistella. Turha koko viherpeukaloharrastus. Eikö vehnänoraiden kasvattamisessa ole muka riittävästi haastetta?"

"Mainittakoon vielä, että tuo alempi hylly oli aikana ennen meikäläistä täynnä valokuvia. Huomaatte varmaan, että nyt se on tyhjä. Mitä tapahtui? Tein lopun siitä epäjumalien palvonnasta. Yksikään niistä kuvista ei edes esittänyt minua!!! Yksi kerrallaan kuvat tipahtelivat alas ja hajosivat. Kohta on tyhjiä hyllyjä koko asunto täynnä. Excellent. Enemmän hyllytilaa Amokselle." (toim.huom. JOS siis hyllyt kestäisivät äijän painon...)

4 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Voi Amos, senkin hassuli! xD

Voin hyvin kuvitella tuon "pikkumiehen" hyllyjä tyhjentämässä. Ilmekin on varmaan ollut sama valokuvan pudotessa. "Hups."

AAVA kirjoitti...

Oh no! Kuulostaa ihan Aulikselta :D Hyväähän Amos vain tarkoittaa! Parempi pitää hyllyt tyhjänä kuin korjailla jatkuvasti tavaroita pois. Näin ne kissat opettaa meitä ihmisiä :)

Lendi kirjoitti...

Meillä oli joskus pari tuollaista hyllyä... Yksi yö ja e olivat notkollaan ;) Siihen loppui meidän irtohyllyillä sisustaminen. Harmi kyllä koska itse tykkäisin tosi paljon.

luolaleijona kirjoitti...

Joskus, kun vasta haaveilin nelosktegorian kissasta, joku viisas sanoi minulle että älä edes harkitse ellet ole valmis hävittämään joka ikistä koriste-esinettä asunnostasi ;D Oikeassa oli tuo itämaisten tuntija. Meillä ei kasveja niinkään syödä, mutta yli 50% niistä on hävitetty Raichun astman vuoksi, koska ne voivat teoriassa pahentaa astmaa.

Oli muuten kiva tavata ;)