15.2.2010

Temppuhaasteen tilannepäivitys

Nämä videot saattavat jäädä ainoaksi todistusaineistoksi koulutuksen edistymisestä (?), sillä on hyvin epävarmaa saadaanko lainakameraa käyttöön enää helmikuun viimeisiksi viikonlopuksi, ja emännällä taas ei riitä aikaa ja energiaa arki-iltoina kuvaamiseen. Takajaloilla seisomis -haasteen tarkoitus oli saada pojat nousemaan takajaloilleen (mieluiten varpailleen) ja pysymään asennossa vähintään 3 sekuntia. Koulutusaikaa oli helmikuun loppuun asti.

Tilanne tällä hetkellä: Ainakin Amos on parantanut suoritustaan huomattavasti, nousee välillä jopa varpailleen. Rasittavaa kepin lätkimistä harrastetaan kuitenkin edelleen. Usein naksautus on ehditty jo antaa, ja vasta sen jälkeen tassu iskee koulutuskeppiin. Pulmallista.

Tässä ensimmäisessä videossa on myös havaittavissa pientä protestointia. Kamerakin hieman huonosti..Kameran asento korjattu, Amos jatkaa vielä:
Elliottin vuoro:Elliott on täysin menettänyt motivaation tempun tekemiseen, eikä ole edistynyt paljoakaan. Eri herkkuja on kokeiltu, mutta esim. kissanminttunapit vain huononsivat suoritusta (eikä emäntä pojille mielellään edes syötä sellaisia kissoille sopimattomien ainesosien vuoksi).Tässä myös puhenäyte nuoremmalta herralta (pahoittelut taustahälystä, astianpesukone oli päällä). Tämä on Amoksen normaali, keskivolyymin komenteluääni. Varsinaista huutoa ei vielä ole saatu tallennettua videomuotoon - koittaa sekin päivä ehkä joskus - mutta kerrottakoon, että huutovolyymi on sitä luokkaa, että henkilökunnan herkkiin korviin ihan sattuu. Ihmetelty on sitäkin, ettei kukaan naapureista ole vielä tehnyt virallista valitusta kissojen ääntelystä. *koputtaa puuta*Ja tässä videossa hän saa haluamansa, eli vehnänoraita. Viimeisin vehnänoraskasvusto onkin jo päässyt pahasti nuukahtamaan, ja tässä viedään viimeisiä elinvoimaisia korsia. Suurin osa meni matolle (vaikka videosta se ei käy ilmi).

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo huutovideo. :D

luolaleijona kirjoitti...

Amos on parantanut huimasti lähtöasetelmaan verrattuna! Tuossa missä se nousee varpailleen tuli vähintään neljä sekuntia. Meidän Raichu on lähempänä Elliotin 'tasoa', riippuu vähän päivästä. (Ja yritin opettaa jaloille nousua eilen Aslanillekin, mutta se lätki kättäni kohti vain tassulla ;D Vaihdoin merkin pian erilaiseen ja aloinkin opettamaan ihan toista temppua..)

Elina V. kirjoitti...

Tosi kivasti Amos suorittaa! Hienosti onnistuu temppu jo pylly maassa. Varmasti sen kanssa temppu onnistuu ennen pitkää takatassuillakin säännöllisesti, tässähän tuo tavoite jo tuli suoritettuakin, silla tosiaan pylly oli irti maasta useamman sekunnin jälkimmäisessä videossa :)

Elliotin suorituksesta ei kannata olla huolissaan. Joskus kissat tarvitsevat aikaa pohtiakseen temppua. Vaihtakaa temppua ja palatkaa tähän myöhemmin. Meillä Fedja otti valtavia oppimisharppauksia toisessa tempussa kun otimme tämän seisomisen harjoitteluun. Eli ilmeisesti tauko toisen tempun harjoittelussa teki terää.

Jännää muuten tuo kommentointi. Meillä se liittyy myös vahvasti suoritukseen. Ilmeisesti tässä tempussa kannattaa tosiaan rakentaa korkeutta pienissä osissa, koska kissat kokevat tempun vaativaksi. Minäkin voisin laittaa meistä väliaikavideon viime viikolta.

saila kirjoitti...

Oi, onpa hieno seisominen Amosilla! Me ei olla harjoiteltu yhtään...
Niin ja kiitos hauskasta Haru-haikusta ;)

Aira kirjoitti...

Ei tsiisus mikä ääni Amosilla on :D Onneksi meidän mau'uilla on heleät pikku äänet. Paitsi että Kisu on nyt täysin omaksunut tyylikseen demon cat from hell-murinan, se on oikeesti aika pelottavaa.

MissMisery kirjoitti...

Kyllä Amoksen murinaakin saa kuunnella harva se päivä. Ei taida ihan olla demon cat from hell -murinan pelottavuusastetta, mutta murinaa silti. Kännykkäni nimittäin meni taannoin vaihtoon ja Amos ei tykkää YHTÄÄN uuden vempaimen ääntelystä. Aina kun puhelin soi, alkaa myös matala murina. No, ei ainakaan jää keltään huomaamatta, että puhelin soi: on ääni, värinä JA murina.

Henni kirjoitti...

Meidän Nuno sai melkein sydärin kun Amos vähän huudahti :D Tosi hienosti meni jo tuo takajaloilla seisonta!