7.2.2010

Hätää kärsimässä

Jälleen kerran sunnuntain kunniaksi emäntä toivoi pystyvänsä nukkumaan hitusen normaaliaamua myöhempään. Seitsemän ja kahdeksan välillä suoritetaan kuitenkin normaali kissahuolto, jonka jälkeen ihminen palaa takaisin nukkumaan. Hetken onkin rauhallista. Noin tunnin emäntä saa nukkua rauhassa, mutta yllättäen alkaa kamala huuto. Elliott valittaa surkeana ja hädissään ja kuopii ovea. "Mikä ihme sillä nyt on?" emäntä tuumailee ja kertaa mielessään: "Ruoka, vesi, hiekkalaatikot..." Mitään ei ole unohtunut. Silti kuulostaa, kuin jollakin olisi nyt vakavampikin hengenhätä. Amoksen ääntä ei kuulu ollenkaan. "Onko Amokselle sattunut jotain? Sitäkö Elliott huutaa?" Pelottavia mielikuvia ilmestyy emännän mieleen ja hän päättää nousta tarkistamaan tilannetta. (Joka tapauksessa oli suunnitelmissa nousta ylös sängystä jossain vaiheessa päivää.)

Henkilökunta astuu ulos makuuhuoneesta ja katselee ympärilleen. Amos makoilee kaikessa rauhassa nojatuolilla. Hänellä ei näyttäisi olevan hätää. Tuskin Elliott Amoksen takia oli hädissään. Luodaan yleiskatsaus ympäri kämppää, eikä mitään poikkeavaa näy. Elliott pyörii rauhattomana ympäriinsä ja johdattaa emännän lopulta keittiön puolelle. Ruokailualueen lähistöllä on jotain tummaa lattialla. Valot laitetaan päälle ja paljastuu, että kappas vain, kakkaa. Yksi pieni kiinteä papana siinä nököttää nätisti keskellä lattiaa.

Elliott on suunnattoman ahdistunut: "APUA! Hyi kamala! Kakkaa lattialla! Yäk! Miten hirveää! Ihan ruokakippojen lähellä -> maailmanloppu!"

Kiinteästä olemuksesta päätellen tuotos on Amoksesta peräisin. Poikien ruokamieltymykset ovat niin erilaiset, että tunnistaminen ei juurikaan tuota vaikeuksia. Amos, tuo kuivaruoan mussuttaja, on mitä ilmeisimmin lähtenyt taas kiireellä laatikolta, juossut ympäriinsä ja tiputtanut ylimääräiset lastit minne sattuu. Kakka siivotaan pois ja lattia pestään. Elliott voi huokaista helpotuksesta.

Maailma pelastui jälleen kakkapartion valppauden ansiosta.
Olkaamme kiitollisia.

4 kommenttia:

Eve kirjoitti...

XD Voi elämä noitten teidän kattienne kanssa! Hassu Elliott!

Lendi kirjoitti...

Voi ei :D Järkyttävä miina vaanii heti aamulla keskellä ruokailualuetta!
Täällä ne papanat jää roikkumaan perskarvoihin, eikä häiritse pätkän vertaa... Viitaten siis Gastoniin ;)

Paulette kirjoitti...

Voi, voi! Sattuuhan sitä... Onpa Elliott varsin tarkka puhtaudesta...

Marika kirjoitti...

Söpöläisiä kisuja täällä! :)