25.2.2010

Ulos siitä, mars!

Amos: "Hahaa, päästiin me sittenkin ulos! Tai oikeastaan jouduttiin. Emännällä katsokaas meni hermo siihen, kun me ollaan häiritty sitä nyt nonstop 24/7, kun se on lomalla ja paljon enemmän kotona, kuin normaalisti. Mutta eikö sen nyt kuuluiskin leikittää meitä jatkuvasti, kun on kerrankin kotona?? Ei tajua!!!! Enivei, se kyllästyi siihen jatkuvaan valitukseen (Tuu leikittään! Paijaisit nyt vähän! Ota syliin! Pahaa ruokaa, anna jotain muuta!) ja otti kaapista kaksi irti leikattua villapaidan hihaa, valjaat ja fleksin. Otti äijän kerrallaan kainaloon, ja mars, tylysti ulos hankeen vei. Ensteks kuljetettiin sylissä riittävän kauas ulko-ovelta ja sit piti ihan omilla varpahilla koskea siihen kylmään aineeseen ja tassuttaa pikaisesti takaisin kotiovelle. Kyllä siinä huuto tuli! Koko maailma sai kuulla tästä vääryydestä. Viedä nyt hienostunut sisäkissa lämpöisestä kotipesästä minuutiksi Siperiaan. Raakalaismaista touhua. Otti niin meitsin varpaisiin se kylmä, että joka askeleella ilmoille kajahti sellainen komia itämaisäijän huudahdus. Siitä metelistä pihapiirin oikea valtias, mustavalkea iso maatiaiskolli, joka istuskeli kotiovensa rapuilla, kiinnostui kovin ja alkoi lähestyä uhkaavin elkein, ja olisin aivan salettiin saanut siltä turpaan, ellei ihminen olis ollut siinä parin metrin päässä rauhanturvaajana. Huh!"

"Olin kyllä jonkin verran hämmentynyt ulkosalla, kun kaikkialla oli vaan isoja valkoisia vuoria, ja jos niille yritti kiivetä, niin maa petti alta. Maisema ei ollenkaan näyttänyt samalta kuin kesällä. Painelin heti ekalle ovelle jonka näin, mutta se ei auennut, vaikka istuin ja tuijotin kahvaa intensiivisesti. Emäntä huhuili jossain ihan muualla, ja pari fleksin nykäisyä sai minut lopulta jatkamaan matkaa ja home sweet home löytyi. Ei enää vähään aikaan pihalle, kiitos!"

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Komiaa huutoa ja kaikkea! Aikamoista seikkailua teidän talviloma. :)

luolaleijona kirjoitti...

Hui mikä adventure! Oliks kuitenkin ees vähän kivaa? Me ollaan vaan täältä sisältä tuijotettu ulos. Aurinkokin siellä paistaisi, mutta mamma sanoo ettei me saada mennä :( Meidän pihalla on nykyisin kissan tassun jälkiä aamuisin, miksiköhän joku toinen kissa saa kävelä meidän pihalla mutta me ei päästä ulos?

T: Aslan & Raichu

MissMisery kirjoitti...

Ainakin mukavaa vaihtelua tuollainen pieni happihyppely toi poikien päivään, ja ah, kun sen jälkeen oltiinkin niin kiltisti ja hillitysti. Ettei vaan taas joutuisi pihalle. :)

Aira kirjoitti...

Hitsi, pitäis itekin kokeilla. Touholla ei kyllä ole koskaan ollut valjaat päällä. Sisäkissaksi kasvanut, raukka. Eikä parvekkeellakaan oleskelu oikein nappaa, niin hangessa käynti voisi olla melkoinen järkytys.