30.5.2010

Muukalaisia (avaruudesta?)

"Meillä kävi poikkeuksellista porukkaa vierailulla. Tai ne kaks ihmistä oli ihan taviksii, niinku toi meiän palvelija, mutta se kolmas - huh huh! Ei oikeen vieläkään ymmärrä mikä se oli ja mistä sellaisia oikeen tulee. Ihan outo tapaus."

"Ekaks hengattiin jonkin aikaa sängyn tai päiväpeitteen alla - kuten aina, jos uusia ihmisiä tulee tänne - mutta vähitellen piti alkaa tehdä tiedusteluretkiä, joka kerta yhä lähemmäs tuota mystistä ihmistoukkaa. Enimmäkseen se oli jomman kumman ison ihmisen sylissä, mutta välillä se myös pötkötteli lattialla ja päästeli kummia ääniä. Välillä se huusi vähän lujempaakin, ja silloin luikahdimme nopeasti takaisin sängyn alle. Olimme tekemisissä siis vähintäänkin epäilyttävän, mahdollisesti vaarallisen olennon kanssa, jota oli parasta pitää silmällä."

"Lopulta tulimme siihen tulokseen, että voimme ottaa vähän rennommin, kunhan vain pysyttelemme turvallisella etäisyydellä muukalaisesta. Vähän harrastimme CatDancer-jumppaa ja naksutinkoulutusta. Hyvin laiskasti ja vaisusti - olihan meillä yleisöä, jota piti samalla tarkkailla. Vaikka kissa on kaikista luoduista olennoista mahtavin, ei sekään pysty miljoonaan asiaan keskittymään yhtä aikaa. Eniveis, emäntä sanoi olevansa kiitollinen, kun me koko vierailun ajan oltiin niin kiltisti ja hiljaa. Mutta siis hä... eikö me aina olla?"


Ei kommentteja: