25.5.2010

Vakoillaan naapureita!

Viimevuotiset kesänaapurit ovat taas maisemissa. Tuollainen hirveä kuvakin (yllä) saatiin otettua likaisen ikkunan läpi, vaikka haastavaa se oli. (Joko pitää TAAS pestä ikkunat?) Huhtikuun lopulla alkoi tuttu kujerrus kantautua keittiön ikkunan viereisestä isosta vaahterasta, ja kun kissat ja emäntä palasivat maalta kaupunkiin pari päivää sitten, huomattiin, että pesä on kunnostettu ja pariskunta jo hautomispuuhissa. Tässäpä ympärivuorokautinen live-luontodokkari pojille seurattavaksi. Etenkin Amos viettää paljon aikaa naapureita kytäten, mutta kun pulujen kujerrus yltyy huippuunsa, on ikkunan äärellä kaksi uteliasta silmäparia.

Voi kuinka jännää!

Kuvassa pojilla on päällä uudet Vänttis-valjaat, jotka odottivat postilaatikossa lomaltapalaajia. Niitä on ehditty testaamaan jo yhden kerran myös ulkoilmassa ja mitään valittamisen aihetta ei ainakaan tähän mennessä ole ilmennyt. Kissat tuntuvat tykkäävän valjaiden pehmeästä materiaalista, ja valjaiden repimistä on esiintynyt tavallista vähemmän. Vaikuttaa erittäin lupaavalta.

Tänään neuroottinen emäntä käänsi myös ympäri oman sohvansa luettuaan Siriuksen surullisesta kohtalosta. Laiskat sohvanvalmistajat olivat jättäneet myös MissMiseryn sohvaan 1-2 cm:n pituisia törröttäviä niittejä, ja meni ainakin tunti, kun kaikki oltiin naputeltu vasaralla siisteiksi ja peitetty pariin kertaan jeesusteipillä. Nyt voi taas olla levollisin mielin.

Ei kommentteja: