9.6.2010

Aurinko nousi jo, ylös siitä!!!

Amos: "Meidän mielestä olisi vähintäänkin kohtuullista, jos meidän palvelija heräisi joka aamu vaikka siinä viiden pintaan meitä passaamaan. Tällä tavalla sitä saa aina komentaa makkarin ovensuussa aamuisin (harvemmin siitä kyllä on mitään hyötyä). Ennen kuin emäntä sai kameran käsiinsä, oltiin ehditty jo enimmät ja aggressiivisimmat huutelut huutaa ja vähän jo itseäkin alkoi koko touhu väsyttää. Joka tapauksessa olemme vahvasti sitä mieltä, että potkut tuollaiselle ihmislaiskimukselle pitäisi antaa!"

"P.S. Huomatkaa miten Elliottkin yrittää tunkea väliin, kun olen tärkeässä hommassa antamassa käskyjä." *närkästynyt tuhahdus* >:[

7 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Hupsu miäs!

Lähti muuten blogilinkkivinkki Amoksen pikkusiskojen ja -veljen omistajille. Kuinka en ole tätä aiemmin tajunnut? ;)

Jenni kirjoitti...

Kerrankin työkone avasi videon ja onneksi avasi, olipa ihana video! Ihan hassua, kun Amos ja Elliott ovat eri näköisiä kuin meidän moukulat, mutta kuulostavat ihan samalta - etenkin Elliott ja kaimansa (Toto) Elliot ovat samanlaisia miukujia.

Ymmärrän kyllä, ettei video ollut tuossa esimerkkinä, että näin IHANAA täällä on. Ymmärrän, että moukumisen ihanuuaste romahtaa, kun sitä kuulee videon sijasta omassa kodissaan ja vielä aamuyöstä. Tsemppiä! Ehkä Amos rauhoittuu ja hiljaistuu vanhetessaan... t. Nimim. Onneksi meillä huudetaan yleensä vasta kuuden jälkeen

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Yhtä huono palvelu on täälläkin. :D
Kollo

Aslan kirjoitti...

Mä olen, pojat, ihan samaa mieltä! Potkut sellaiselle henkilökunnalle joka ei nouse yhtäaikaa auringon (tai mun) kanssa! Välillä pitää ottaa jo kovat käyttöön eli pudotella tavaroita kun nukkuvat niin pitkään mokomat ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi jestas tuota Amoksen ääntä. :D Täällä kyllä menisi hermot. Elliott kuulostaa hassulta pikkuruisen miukunsa kanssa tuossa Amoksen rinnalla. Meillä kyllä Jasper ei kuulosta yhtään oikealta kollilta vaan ennemmin sellaiselta parikiloiselta pieneltä tyttökissalta. Olen kyllä sitä mieltä (ainakin aamuöisin), että se on ihan hyvä juttu.

Aira kirjoitti...

Ei voi muuta kuin todeta, että onneksi meidän kissat on pieniäänisiä miukujia. Ei kestäisi hermot hetkeäkään!

Susanna&Samina kirjoitti...

Juu, ollaan ihan samaa mieltä! Vetelää porukkaa koko palvelusväki, mekin saadaan huutaa kurkku käheenä viime yönäki Samina piti käskynjakoa siinä klo 4.00 eikä mitään palvelua saatu! Äippä vaan heräs ja kähisi, että nyt lätty umpeen ja muualle siitä eteisestä! Laiskaa on porukka ja sentään ihan itte on äippäki ruvennu meijän palvelijaksi!