23.5.2012

Etenee, etenee

Hiekkisprojekti menee tässä vaiheessa: Ökoplussan seassa on jo paakkuuntuvaa minipellettiä. Hyvin on kelvannut pojille. Mikrohiekasta eroon pääsy on ollut sanoinkuvaamattoman ihanaa: astmaoireilut ovat vähentyneet koko porukalla huomattavasti ja ällöttävää savipölyä ei ole enää joka paikka täynnä.

Parvekkeelle on saatu viimein edes jonkinlaista kalustetta. Pari klaffituolia riittäköön ensiavuksi, kunnes saadaan vähitellen jotain laadukkaampaa ja tukevampaa kalustetta möllötys-
alustaksi. Kyllä näistäkin osataan ottaa kaikki ilo irti. Mikäs siinä pitkäkaulojen kuikuillessa ulkomaailman tapahtumia.

Parvekkeella riittää myös öttiäisiä, joita on kiva jahdata ja pistää poskeensa. Koko kansaa pitkään askarruttanut Amoksen ja Elliottin hoikkuuden salaisuus on siis viimein paljastunut: paljon liikuntaa ja proteiinipitoinen hyttysdieetti.


2 kommenttia:

crazy cat lady kirjoitti...

Hyvä huomio mikrohiekasta, enpä siis mietikään sellaisen puoleen kääntymistä. Nimittäin taloudessamme asuu yksi allergikko (minä) ja astmaatikko (mieheni). Pysyttelemme siis mieluusti pelletissä :) Mukavannäköiset oltavat kaveruksilla verkotetulla partsilla. Hyvä vaan kun saavat tehdä vähän töitä sen eteen, että näkymät paranevat ;)

Elina V. kirjoitti...

Hyvä että teillä pelletit toimii. Itseäni otti suuresti päähän kun Ronjan aivastelujen takia niistä piti aikoinaan luopua...