6.5.2012

Uusi koti

Amos: "Me muutettiin! Hirveen stressaavaa aikaa tämä on ollut, ainakin meiän orjalle ja mulle. Olin jatkuvasti kovin huolissani ja hämmentynyt, kun en ymmärtänyt mitä kaikki tavaroiden ympäriinsä pyörittely tarkoitti."

Elliott: "Mun mielestä tää oli ihan positiivisella tavalla jännää aikaa. Olin pakkausvaiheessakin koko ajan emännän apuna. Kävin laatikoita läpi ja tarkistin, että kaikki tarpeellinen tulee varmana mukaan ja asiat sujuu niinku pitää, kun raukkis-Amos lähinnä kyyhötti sängyn alla. Mutta en mä sillai kauheesti jaksanut stressata tästä muutosta. Kunhan nojatuoliin pääsi lötköttämään aina välillä, kaikki oli hyvin."

Amos: "Muutamassa päivässä ollaan jo kotiuduttu uuteen asuntoon tosi hyvin. Ihan ykköslempparipaikka on s a u n a ! ♥♥♥ Molemmat ollaan ihan lumoutuneita siitä: ei ole mitään ihanampaa kuin piehtarointi lauteilla! Olen testannut kaikki saunan tarjoamat kiipeily-, raapimis- ja pureskelu-
mahdollisuudet läpi ja erilaisia hengailupaikkoja testatessani löysin viimein sisäisen kanani (kts. kuva yllä). Tutkimuksissani totesin puumateriaalin hieman pehmeäksi (kts. kuva alla)."

"Huomasin myös, että yksi ilmastointiventtiilin osa oli huonosti kiinnitetty, joten otin sen irti ja pelattiin sillä yksi erä lätkää Elliottin kanssa vessan lattialla. Emäntää ollaan autettu myös etsimään sopiva kohta meidän ainokaiselle huonekasville. Nyt se on monen vaiheen jälkeen päätynyt nurkkaan ja sen ympärille on kerätty muuta tavaraa. Tämä vaikuttaisi hyvältä sijainnilta, sillä se ei ole kertaakaan vielä kaatunut itsestään (aika outoja muuten tuollaiset itsestään kupsahtelevat kasvit), toisin kuin niissä aiemmissa paikoissa."

Elliott: "Ainoa miinus tässä kämpässä on se, että parvekkeella on tollanen verkko, joten me ei päästä hyppäämään alas, eikä lähistöllä oleviin puihin. Pöh."

Herrojen palveluskunta kiittää vielä tätäkin kautta verkottajia hienosta suorituksesta!

5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Oma parveke ja SAUNA! Mahtavaa. Onnea uuteen kotiin teille kaikille!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Oi, mekin muistetaan että muutossa toinen meist oli aika nopsakka sopeutumaan, toinen oli enemmän wtf. Hienoo että ootte saaneet oman puuhuoneen! Siellä voi varmaan askarrella loputtomiin!

Viivi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!
Kiitos ihanista kuvista ja hauskasti kirjoitetusta jutusta:-)

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! :)

Aira kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Yhtäläisyyksiä huomaan kovasti meidän kissoissa: Elliott on kovasti kuin Kisu, Amos puolestaan muistuttaa Touhoa.