15.1.2010

Ruuvit löysällä

Elliottin lempilelu, musta trikoosuikale, on ollut kadoksissa jo kauan, marraskuusta lähtien. Todennäköisintä on, että se on mennyt imurin kautta polttojätteisiin. :( Lelun katoamisen takia Elliott on ollut hyvin murheellinen, eikä hän ole nykyisestä leluvalikoimasta löytänyt itselleen mitään vastaavaa tilalle. Emäntä kävi muutama päivä sitten kangaskaupassa etsimässä jotain samantyylistä, ja ainoa tuote, joka vähänkään muistutti hävinnyttä supersuosittua lelua, oli leveä ja pitkä pala kuminauhaa. Se otettiin iloisin mielin vastaan. Huolestuneille lukijoille tiedoksi: lelun kanssa leikitään vain valvotuissa olosuhteissa emännän haukankatseen alla.

Parasta tässä, kuten monessa muussakin lelussa, on se, että se hakeutuu itsestään tuolinjalan alle.

Jos ei joku ole tähän mennessä huomannut, Amoksesta on kasvanut aikamoinen möhkäle. Luonnollisesti kiipeilyteline Catmaxin ruuvienkiristystarve on tihentynyt sitä mukaa kun Amoksen paino on noussut. Nyt jo viisikiloinen järkäle hyppää tehokkaasti sohvalta suoraan Pilvilinnaksi kutsutulle ylätasolle vain hitusen keskitason ulkoreunaa hipaisten. Tällaiset rajut hypyt monta kertaa päivässä toistettuina löysentävät vähitellen Catmaxin kiinnitystä, ja turvatarkastuksia kiipeilytelineelle tehdäänkin nykyään vähintään kerran viikossa. Eilen teline huollettiin jälleen, kun huomattiin, että seinän ja Catmaxin väliin on kasvanut kissan mentävä rako, joka suorastaan yllyttää tyhmänrohkeisiin temppuihin. Huolestuneille lukijoille tiedoksi, että nyt Catmax on jälleen kiinni seinässä, ja Amos ei mahdu enää testaamaan akrobaattisia kykyjään telineen ja seinän välissä. Alla oleva kuvasarja noutajakissan arjesta on siis otettu ennen Catmaxin huoltotöitä.

(lelu on ylätasanteella, mutta jostain syystä noutajakissan täytyy ensin kiertää ulkoreunat, ennen kuin leluun voi käydä käsiksi)

(klikkaa isommaksi)

6 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Upeita kuvia, upeita kissoja ja ihan kauhean hauskoja leikkejä! ;D

saila kirjoitti...

Eikös Amos ole Maken poika? Isältä tainnut periytyä tuo noutotaipumus. Meillä täällä siskopuoli (tuossa pikkukuvassa) on vallan mahdoton noutovimmansa kanssa ;) Olen jonkin aikaa jo käynyt kurkkimassa poikien hauskoja juttuja, kun huomasin, että täällähän taitaa olla sukulaisia :)
Paranemisia Elliotille!

MissMisery kirjoitti...

Amoksen isukki on Velokatin Pegoretti, "Pekko". Macriano D'Oltremare, "Make", on Amoksen isoisä äidin puolelta. Mutta sukua kuitenkin!

saila kirjoitti...

Niin tosiaan, sotkin, sitä piti sanomani, että isoisä. Ja tätipuolihan tämä täällä ;) Sukupolvet menevät niin kovaa vauhtia ja eihän Kuuralla syntynyt kuin yksi Maken pentue..

luolaleijona kirjoitti...

Miksi ihmeessä ne parhaat ja korvaamattomat lelut ovatkin aina jotain ihan muuta kuin kissanleluja :) Ja vieläpä sellaisia joilla ei saa leikkiä ellei ihminen ole vieressä katsomassa. Raichulla on ihan kovaksi kuolattu nyörin pätkä, Aslanille mieluinen nippuside (joka on sentään turvallinen).

Eve kirjoitti...

Kyllä meillä tuo lahjaksi saatu Kickeroo on aika kova sana sentään. Tänään nauroin, kun seitsenviikkoinen balipentu paini sen kanssa - lelu kun oli kaksi kertaa pennun itsensä kokoinen! xD