23.1.2010

Vilkutusta ja tassunantoa

Tässä pari videota viimeisimmästä naksutustuokiosta. Pojat eivät olleet täysillä mukana, koska koulutushetken kuvaaminen oli ihan uusi juttu, mutta noin kymmenennen otoksen jälkeen saatiin kortille edes jotain suht julkaisukelpoista.5 kommenttia:

Elina V. kirjoitti...

Hienon näköistä toimintaa :) Ja kivat videot ;) Koulutatko yleensä tuolla kiipeilypuun päällä? Näihin temppuihin paikka sopii tosi hyvin. Et itse joudu kyykistelemään lattialla. Ulkomaisema tosin saattaa temppujen alkuvaiheessa olla häiriöksi. Tässä vaiheessa kun olette näin valmiita se on toki vaan plussaa :)

ps. Meillä on Luolaleijonan kanssa suunniteltuna seuraava ryhmätreeni, jolloin he tulevat meille. Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan?

MissMisery kirjoitti...

Koulutus tapahtuu välillä lattialla, välillä sohvalla tai jomman kumman kiipeilytelineen päällä. Lisähaastetta Elliottille tällä kertaa liikenteen lisäksi toi vielä emännän huonosti sijoittama kiipeilypuu, joka alkoi huojua treenin aikana.

Ryhmätreeni kuulostaa ajatuksena tosi mielenkiintoiselta, mutta kokemuksesta tiedän että Elliott ja Amos menevät ihan tilttiin uudessa ympäristössä, eivät toimi ennen kuin ovat saaneet sopeutua pari päivää. Tämä tuli todistettua maaseudulla. Kun ympäristö oli muuttunut tutuksi ja turvalliseksi, he osasivat keskittyä koulutushetkiin ja kykenivät lopulta myös esittämään muutamia temppuja vieraille ihmisille.

Myös valokuvastudiossa olen koittanut kosketuskepin ja naksuttimen kanssa saada jotain kontrollia kissoihin, mutta se ei vaan toimi.

Ilman kissoja voisi tietenkin tulla pistäytymään, saada hyviä vinkkejä ja uusia ideoita.

luolaleijona kirjoitti...

Meillä Aslan on myös sellainen että uusi ympäristö vie mielenkiinnosta 90%, kuten tuli Elinan kanssa viimeksi todistettua :) Aikansa ihmeteltyään se suostui kuitenkin muutaman tempun tekemään. 'Ammattilaisen' vinkeistä oli kyllä todella paljon hyötyä, kiitos Elina niistä ;) Odotamme jo seuraavaa kertaa innolla.

Teillä sujuu tosiaan hienosti nuo kaksi temppua. Veikkaisin että meidän pojat eivät toimisi ollenkaan tuollaisen ikkunan edessä. Tosin ne eivät ole tottuneet näkemään ikkunasta autoja kun ovat aina asuneet niin ettei ikkunoista näy juurikaan mitään liikettä. Ovatko teidän pojat antaneet tassua noin näyttävästi alusta alkaen vai oletko hionut liikettä pikkuhiljaa? Me ollaan Aslanin kanssa vieläkin vähän jumissa tassunannon kanssa, se kun tykkää antaa tassua sivultapäin pienellä ranneliikkeellä ;p (Raichu ei anna tassua ollenkaan.)

Elina V. kirjoitti...

Tapaamme meillä seuraavaksi 6.2.10, aikaa ei ole vielä sovittu. Pistän sulle osoitetta yksityisesti jos olet kiinnostunut tulemaan paikalle. Tosiaan on varmaan parempi jättää kisut kotiin jos vieraan paikan harjoitukset ovat niille vielä vaativia (sehän on yleensä harjoitusten loppuvaihetta, jos kissat eivät ole tosi rohkeita ja ylisosiaalisia :). Ehkä sitten joskus tulevaisuudessa karvaisetkin voivat tulla mukaan ;)

MissMisery kirjoitti...

Elina V: 6.2.10 ainakin näillä näkymin sopii hyvin. Laita vaan osoitetta tulemaan.

luolaleijona: Tassunanto-tekniikka on alusta asti Amoksella ollut hyvin tomera. Elliott antoi tassua ensin sivuttain, kuin kätellen, mutta on nyt alkanut ottaa Amoksesta mallia. Välillä kyllä selvästi empii että miten päin sen tassun ojentaisi. Mutta itse en ole kummankaan tyyliin (tietoisesti ainakaan) vaikuttanut, palkinto on tullut aina, miten päin tahansa tassu on lätkäisty omaa kättä kohti.