27.6.2009

Korvaeläin nro 2 esittäytyy

"Moikka kaikille! olen Amos. Olen 3 kk vanha. Tykkään syömisestä, kärpäsjahdista, hiekkakylvyistä ja tietokoneen näppiksen järsimisestä. Tulin tänne vaan laittamaan teille videomuodossa pari tyylinäytettä siitä, miten jahtaan CatDanceria. Pahoittelen videoiden huonoa laatua, otettu halpisdigipokkarilla. Enivei, tehokasta toimintaa, vai mitä? Se on tosi cool lelu, jos vaijerin pitelijällä vaan riittää energiaa vispaamiseen. Viimesessä videossa on ääninäyte. Tuli nimittäin taas vaihteeks nälkä kesken leikin. Mul on meinaan ihan pohjaton maha, voisin vaan syödä 24/7. Niin, ja tuosta yläpuolella olevasta kuvasta vielä sen verran, että älkää nyt luulko, että mulla oikeesti on noin iso kuono. Se johtuu laajakulmasta. LAAJAKULMASTA, I tells ya! (Korvat oikeasti on isot)."

2 kommenttia:

Menina kirjoitti...

Oi ihanaa, nyt se suloinen pikku riiwiö on kotiutunut! Ihanan touhukas pikkukaveri :) Olipas tuttu määkäisy, näin ne osaa jo pienestä pitäen käskyttää palvelusväkeään ;D
Lohturapsutuksia Elliotille, kohta tuo tunkeilija on jo hyvä kaweri :D

Hra Mäykynen kirjoitti...

Terve Amos! Olet selvästi loistava bloggajakissa, kun näppis maistuu ja vauhtia riittää muillekin jaettavaksi. Toivottavasti teidän yhteiselo Elliottin kanssa alkaa sujua mukavasti.