23.6.2009

Viime hetken valmisteluja

Elliott on jo hyvin valmistautunut vastaanottamaan uuden tulokkaan, jonka saapumiseen on enää pari päivää. On shoppailtu hiekkalaatikkoa ja kaikennäköistä kippoa ja kuppoa. Palvelusväen kaveripiiristä löytyi kissatalous, jolla oli tarjota lähes uuden veroinen, pitkään varastossa käyttämättömänä seisonut kiipeilypuu poikain käyttöön. Puun toimivuutta on nyt kokeiltu jo pari päivää, ja testihenkilö E vaikuttaa sangen tyytyväiseltä uuteen hökötykseen. Catmaxin tukevuutta siltä ei tietenkään voi odottaa, mutta jos torni alkaa kahden kissan villissä kisailussa huojua liikaa, voi alakerran boksiin laittaa jotain painavaa tukevoittamaan rakennelmaa. Iso plussa tulee keskellä olevasta putkesta ja alakerran väijymispaikasta, jotka kiehtovat suuresti MissMiseryn nelijalkaista kämppistä.

Elliottin turkin epätyypillinen pörheys yllä olevassa kuvassa johtuu siitä, että tänään ratkesi hänen mieltään pitkään vaivannut suihkumysteeri. Herralla on ollut tapana ihmetellä kovaan ääneen, mitä suihkukaapin suljettujen ovien takana oikein tapahtuu, ja vaatia tiukkaan sävyyn, että pääsisi sisään tarkistamaan tilanteen. Tänään julma totuus viimein paljastui. Koska Elliottin turkkiin ulkoilureissuilla tarttunut pistävä savunhaju on ylittänyt asuinkumppanin sietokyvyn, viime eläinkauppareissulla tarttui mukaan pullo miedosti kookoksen tuoksuista eläinshampoota. Itse turkinpesu sujui yllättävän vaivattomasti ja nopeasti, ottaen huomioon, että molemmat olivat ensikertalaisia. Sen sijaan kuivaus oli jokseenkin työlästä, vaikka balineesilla turkin paksuus onkin olematon.

Emäntä ei usko, että turkinpesusta jäi Elliottille kovinkaan pahoja traumoja, sillä prinssi palkittiin pikimmiten loistavasta suorituksestaan annoksella herkku-Miamoria, ja sen hyvällä ruokahalulla syötyään herra nuoleskeli pitkään ja hartaasti turkkiaan ojennukseen ja vaikutti itsekin erittäin tyytyväiseltä uuteen, pehmoiseen ja pörheään olemukseensa. Kyllä kookos aina savun voittaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas ihanan pörheä turkki tosiaan! Toivottavasti pesijän vammat on jo paranemaan päin. ;)

Tänäänkö koittaa se suuri päivä, että te saatte uuden kissaystävän Elliottin kanssa?

- Mirru