30.6.2009

Uusi pesä

Postista käytiin tänään noutamassa Brodeeraus FunkyCatista kissoja varten tilattu pesä. Heti, kun paketti saatiin auki ja purettua sängylle, pojat syöksyivät testaamaan tuotetta.

Kyllä kelpaakin tuollaisessa laiskanlinnassa nyt vetää sikeitä (huomaa Amoksen tyylikäs nukkuma-asento). Pesä ylitti emännän odotukset moninkertaisesti: se on muhkeampi kuin kuvitella saattoi, kaksi pientä kissaa mahtuu sinne mainiosti ja väriin ollaan myös erittäin tyytyväisiä. Suomalainen käsityö rules!

5 kommenttia:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Oho, siis teillä ihan oikeasti nukutaan tuollaisessa pesässä!? Meillä on kokeiltu monenmoista kissan pesää ja sänkyä, mutta niille kaikille on yhteistä, ettei niissä missään ikinä nukuta. Ei siis vahingossakaan koskaan. Joihinkin malleihin ei voi edes astua, koska ne ovat niin epäilyttäviä.

MissMisery kirjoitti...

Toivotaan, että pesän suosio jatkuu. Helteet tekevät ainakin näistä pojista sellaisia lötköpötköjä, että missä vaan voi nukkua.

Anonyymi kirjoitti...

Kuvista kyllä jo näkee, että pojista on tullut kavereita. Vaatiiko Elliott enää samalla tavalla huomiota kuin ennen?

- Mirru

MissMisery kirjoitti...

Elliottilla on nyt muuta tekemistä, kuin kulkea koko ajan emännän perässä valittaen. Nyt voi kulkea peräkissaa Amoksen kanssa ja yrittää kampata edellä kulkevaa joka askeleella. Syliinkään ei ole enää niin hirveä hinku, mikä on helpottavaa emännän kannalta. Jatkuvasti syliin tunkeva kissa voi olla aika rasittava välillä.

Jenni kirjoitti...

Ihana pesä ja mikä parasta, kissat köllivät siellä yhdessä!

Meilläkin kävi siis juuri noin: enää ei tartte ykköskissan kirjaimellisesti roikkua lahkeessa ja huutaa huomiota, kun on toinen kissa kaverina. Poitsut ovat niin tyytyväisiä keskenään, että saisivat melkeinpä viihtyä nykyistä enemmänkin ihmisten kanssa. Mutta paljon parempi näin, sekä kissojen että ihmisten kannalta. Upeaa, että teillä(kin) on mennyt tutustuminen noin hyvin. Sekä karvaiset että karvattomat perheenjäsenet voivat huokaista helpotuksesta - ja onnesta. :)