8.6.2009

Terrve kaveriiii!

Elliott ja emäntä toivottavat sydämellisesti tervetulleeksi uuden perheenlisäyksen ja odottavat kärsimättömänä hänen saapumistaan. Saammeko esitellä: FIN*Kuuran Pyörre (OSH c 22), itämainen lyhytkarva, kutsumanimeltään Amos. Aivan syötävän suloinen lila klassinen tabby poika.

Myös Amoksen sisaruksista ja äidistä räpsittiin otoksia, tässä muutamia näytteitä onnellisesta perhe-elämästä.

Timbeeeeer!!!! Ryhmätyö tuottaa tulosta: äippä saatiin selätettyä. Kovin ihailtavaa tuo Loiste-emon kärsivällisyys. Emon selätys -kuvassa kameraan katsoo Amos.

Vauhtia, vilinää ja vilskettä pienten tassujen...

Hyvä äiti kun on, Loiste katsoo velvollisuudekseen imettää vielä,
vaikka liharuokaan on siirrytty aikapäiviä sitten.


Amos irvistää! Wääk!

7 kommenttia:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Onnittelut teillekin! Tuntuu olevan kissablogeissa nyt oikea pentubuumi. On se niin väärin julkaista tuollaisia ylisöpöjä kuvia ;)

Jenni kirjoitti...

Ihania kuvia ja paljon onnea! Nyt tuntuu tosiaan olevan kissavauvabuumi. Meille pikkuvelikissa saapuu ehkä jo parin viikon päästä, iik ja apua ja ihanaa. :)
Kunhan Mäykynen aikansa onnittelee muita ja kauhistelee pentukuvia, saamme varmasti lukea, että myös pikku-Mäykynen on tulossa. ;)

Aira kirjoitti...

Eihän! Voi ihkua! Onnea perheenlisäyksestä :)

MissMisery kirjoitti...

E&M kiittävät onnitteluista!

Aira kirjoitti...

Tarkastan vielä, että minkä rotuinen uusi tulokas on? Kuukletin FIN*Kuuran, mutta siellä puhuttiin vain itämaisista kissoista. En ole perillä näistä roduista...

Sieltä löytyi "Markun" (aargh!) vauvakuvia, voi kuinka suloinen...

MissMisery kirjoitti...

Amos on itämainen lyhytkarva (OSH = oriental short hair). Luonteeltaan ehkä vähän räväkämpi kuin balineesi, erittäin aktiivinen, älykäs, seurallinen ja puhelias. Toisin sanoen loistavaa riehumisseuraa Elliottille. Pystyy jo kuvittelemaan mitä rallia täällä vedetään iltaisin. Ja öisin, aamuisin ja päivisin. :D

Amoksen aiempi, hiukan humoristinen kutsumanimi on kuopattu, sillä tulevan omistajan mielestä se ei juurikaan tee oikeutta itämaisen rodun sulokkuudelle. Nimi juontui alunperin siitä että Amos on luonteeltaan aika perusjätkä. "Markuksi" henkilökunta voisi kuvitella nimeävänsä korkeintaan vuosikymmeniä ladon takana ruostuneen Ladan, tai jotain muuta vastaavaa. Pahoittelut kaikille Markuille, emännällä on vain asenneongelma.

Anonyymi kirjoitti...

Arvasin, että tässä käy näin :D

T. EK